5 legi spirituale care vor aduce energii pozitive in viata ta (potrivit unui calugar budist)

legi spirituale calugar budist
1
De Cristina Tudor
31 mai 2021

Aceste legi nu ar trebui urmate de un singur membru al familiei, ci de toti cei care fac parte din casa pentru a creste energia pozitiva din locuinta.

Calugarii isi dedica intreaga viata in gasirea armoniei, a pacii si intelepciunii sufletesti. Misiunea lor este sa impartaseasca lumii lectiile de viata pe care le-au invatat.

Locuinta fiecarei persoane este o reflectare a celor mai profunde locuri ale mintii sale, un spatiu in care se simte cel mai sigur si mai relaxat. Pentru ca locuinta este un loc sacru, iata cateva sfaturi foarte bune venite din partea calugarilor budisti pentru a aduce in casa noastra energiile pozitive o atmosfera buna si vibratii bune.

1. Ai grija de obiectele din casa ta

Trebuie sa oferi atentie tuturor lucrurilor pe care le ai in casa, indiferent de momentul in care le-ai achizitionat. Fie ca este vorba despre niste produse in editie limitata sau produse cumparate din targuri… a fost nevoie de multa munca (de la persoanele care le-au realizat pana la tine, persoana care le-a achizitionat) pentru a ajunge aici.
Se spune ca asa cum ai grija de obiectele pe care le ai, ai grija si de oamenii din viata ta. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand obiectul este asociat cu o persoana la care tii sau o persoana speciala.

2. Fii recunoscatoare pentru lucrurile care la un moment dat ti-au fost utile

Odata cu trecerea timpului, este posibil ca unele lucruri sa fie depasite. Unele sunt inlocuite cu modele noi, in timp ce la altele renunti pur si simplu (precum o pereche de incaltari sau haine). In loc sa arunci aceste lucruri, gaseste oameni care au nevoie de ele la fel de mult cum aveai tu cand le-ai luat pentru prima data. In acest fel, mentii in continuare valoarea si utilitatea lor (si pastrezi o energie pozitiva in casa ta).

3. Incepe ziua mai devreme si in tacere, in timp ce lumea inca doarme

Modul ideal in care trebuie sa te trezesti dimineata: incepi ziua in tacere, adica intampini pacea completa a locului in care locuiesti. Acest obicei creeaza in timp un loc de liniste in sufletul si mintea ta. De asemenea, daca te trezesti devreme ai timp pentru meditatie sau rugaciune, dezvoltand astfel o dispozitie pozitiva pe care sa o ai intreaga zi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Unsplash.com