Activitati de primavara care te vor face sa te bucuri la maxim de viata

activitati de primavara
1
De Mia Nicolescu
28 mart. 2019

Primavara este anotimpul care ne reda pofta de viata si dorinta de a savarsi acte care ne incanta inimile, motiv pentru care am pus pe lista 7 activitati de primavara care ne vor inalta spiritual.

Modul surprinzator de simplu prin care poti deveni mai fericit

Activitati in aer liber

1. Planteaza flori. In gradina blocului, in gradina de la tara a bunicilor sau, de ce nu, pe balconul de la apartamentul in care locuiesti. Sa plantezi flori inseamna sa oferi viata, sa contribui la insanatosirea planetei si la infrumusetarea ei.

2. Picnic in parc. De cand nu ai mai facut asta? De cand nu te-ai mai bucurat de un pranz sanatos savurat in natura, pe iarba verde si in parfumul imbietor al copacilor inmuguriti? Ca sa nu mai spun de pozele inedite cu care iti poti impresiona prietenii de pe retelele de socializare.

3. Fa jogging. Nu te alearga nimeni, asa ca poti sa te bucuri de aceasta activitate in ritmul tau. Nu ai nevoie decat de tine si de o pereche de adidasi confortabili, poate si de o pereche de casti pentru acele care vor sa se deconecteze complet. Fa jogging atunci cand simti ca nu mai poti.

5 obiceiuri matinale care te vor face mai fericita

4. E timpul pentru o drumetie. O escapada la munte este intotdeauna o idee buna, nu doar de weekend, ci oricand se iveste o zi libera. Timpul petrecut in natura cantareste mai mult decat orele de meditatie sau de yoga, si chiar mai mult decat o ora petrecuta in cabinetul psihologului. Escaladeaza munti, fa un popas la margine de deal, priveste spre inaltul copacilor, asculta cantecul vesel al pasarilor si murmurul rece al izvorului de munte. Bucura-te de natura, e gratis!

5. Putin sport in aer liber. Si cand spun sport, de data asta ma refer la o activitate precum tenis, softball sau golf. Spune “Da” provocarilor si descopera-ti o noua pasiune! Vei cunoaste oameni noi, un mediu nou, vei afla lucruri noi si tu vei simti o schimbare la tine care te va incanta.

6. Cafeaua in aer liber. Daca toamna cafeaua se savureaza cel mai bine intr-o cafenea cozy, iar iarna in intimitatea locuintei, primavara cafeaua are gustul mai bun daca o savurezi in aer liber. In parc, la malul marii, pe terasa blocului sau la o cafenea in aer liber. Cum? Nu stiai ca a bea cafeaua in aer liber este una dintre cele mai placute activitati de primavara?

7. Ora de echitatie. “Cand calarim un cal, imprumutam libertatea”. “A calari un cal inseamna a calari cerul”. Tu ce mai astepti? Echitatia este una dintre cele mai linistitoare si aducatoare de fericire activitati de primavara.

10 semne ca ai nevoie de o pauza ACUM!

Foto: Shutterstock.com