Aplicatiile de fitness care te vor motiva sa devii mai supla

1
De Alice Moisescu
25 oct. 2018

Poti lucra si acasa pentru a te mentine in forma maxima, insa esti sigura ca executi exercitiile corect? Un „antrenor” digital te va scapa de indoieli.

Nu ai timp de sala, insa iti doresti un corp suplu si tonifiat? Acum poti exersa eficient chiar la tine acasa, insa ai nevoie de un ghid. Din fericire, exista o gramada de aplicatii specializate pe programe de fitness si slabit care te pot ajuta in acest sens.

Iti propunem cateva din aplicatiile noastre preferate care chiar functioneaza si cu ajutorul carora vei obtine rezultatele la care visezi.

Runtastic – Alergare si fitness

Aceasta aplicatie este grozava pentru iubitorii de sport – indiferent ca este vorba despre alergare, tonifiere in sala de fitness sau orice alta forma de sport. Runtastic PRO este o aplicatie de fitness disponibila in App Store pentru iPhone si iPod Touch-uri, ea fiind utilizata de milioane de persoane din intreaga lume deja.

Runtastic urmareste toate activitatile voastre. Datorita GPS-ului poate urmari si traseul pe care il parcurgeti, urmareste tipul de exercitare, distanta, urcare, calorii arse etc.

Nike Training Club – Exercitii si planuri de fitness

Aceasta aplicatie este una dintre cele mai bine cotate aplicatii de fitness de pe piata. Veti gasi o multime de exercitii, de la alergare si pana la yoga si fitness.

Avantajul acestei aplicatii este ca puteti transmite (stream) in timpul antrenamentelor, permitandu-va, astfel, sa va antrenati oriunde cu prietenii.

Butt Sworkit

Daca aveti mult de lucru si putin timp pentru voi, incercati aceasta aplicatie. In Butt Sworkit alegeti exact cand si cat timp doriti sa faceti antrenament. In plus, aveti si un antrenor virtual care va va spune la sfarsitul antrenamentului cate calorii ati ars.

Daily yoga

Aceasta aplicatie este atat pentru incepatori, cat si pentru avansati. Va invata cum sa respirati corect, va ofera o gama larga de pozitii, un plan precis de repetitie si un antrenor vocal care va spune de cate exercitii aveti nevoie. Puteti invata in cadrul programului o singura pozitie, si o puteti exersa pe aceea sau puteti invata o serie de pozitii, care pot dura si cateva ore. Depinde doar de timpul vostru.

Foto: Shutterstock.com