Astrologie: Ce spune despre tine luna in care te-ai nascut

1
De Alice Moisescu
26 nov. 2018

Luna in care te-ai nascut poate avea o influenta notabila asupra caracterului, personalitatii, felului tau de a fi, dar si a asteptarilor pe care le ai de la viata.

Expertii in astrologie spun ca persoanele nascute primavara sunt optimiste, cele nascute vara prefera stabilitatea, timp in care cele nascute toamna sunt foarte analitice, iar cele care vin pe lume iarna sunt extrem de norocoase!

Vezi si tu, asadar, in ce mod vorbeste despre tine luna in care te-ai nascut:

IANUARIE

Daca te-ai nascut in ianuarie, esti o persoana serioasa si implicata in tot ceea ce faci. Esti o fire independenta si te-ai nascut sa fii un lider, astfel ca ai toate sansele sa intreprinzi o cariera de succes. Insa, ai si cateva parti mai putin bune: iti place sa critici si cauti mereu defectele si slabiciunile celorlalti, motiv pentru care iti vei pierde multi prieteni de-a lungul vietii.

FEBRUARIE

Persoanele nascute in luna februarie sunt inteligente, dar foarte schimbatoare. In general, sunt caracterizate de loialitate si franchete, dar sunt primele care schimba macazul daca se simt ingradite. Iubesc libertatea mai presus de orice si tintesc sus pe scara sociala.

MARTIE

Cei nascuti in aceasta luna sunt plini de farmec si charisma, desi pot fi considerati rezervati si mai degraba timizi de catre ceilalti. Isi fac cu greu prieteni, insa, odata ce s-au apropiat de cineva, sunt plini de caldura si foarte devotati. Firi extrem de calme si diplomate, au tendinta de a oferi sprijin celor din jurul lor.

APRILIE

Daca te-ai nascut in aprilie, esti o persoana plina de viata, de energie pozitiva si de sens. Iubesti sa fii in centrul atentiei, dar stii si sa fii alaturi de cei care au nevoie de tine, atunci cand au nevoie. Ceilalti te percep ca fiind impulsiv si capos, dar si creativ, inteligent si complex, ca un tot unitar.

MAI

Cei nascuti in mai reactioneaza la impuls si sunt foarte incapatanati. Cu toate acestea, sunt placuti usor de cei din jur si se bucura de foarte multa atentie de-a lungul vietii. Sunt capabili de trairi profunde si sunt inzestrati atat cu frumusete interioara, cat si exterioara.

IUNIE

Daca si tu te-ai nascut in prima luna de vara… ei, bine, afla ca esti o persoana cu viziune, educata si mereu atenta la ce se spune in jurul tau. Sociabil si deschis, iti vei face multi prieteni pe parcursul vietii si ai mari sanse de reusita in cariera. Ai idee cam despre orice si iti place sa incerci lucruri noi.

IULIE

Tu esti o persoana onesta si amuzanta, care isi face prieteni cu usurinta pretutindeni. Nu ai intentii de razbunare, insa, atunci cand cineva iti greseste, nu uiti niciodata. Pui mare pret pe zona familiala si esti dispus sa faci orice pentru a-ti proteja relatiile personale. Cei nascuti in aceasta luna sunt, de cele mai multe ori, inzestrati cu minti si idei geniale, dar sunt in acelasi timp si foarte sensbili si predispusi la… despresie.

AUGUST

Daca te-ai nascut in august, prietenii tai sunt norocosi sa te aiba, intrucat esti o fire vesela, care face intotdeauna tot posibilul ca cei din jurul sau sa se simta bine. Ai calitati de lider innascut, esti curajos si nu ai nici cea mai mica problema in a-ti asuma riscuri. Pui pret pe angajament si vezi ceea ce e mai bun in cel de langa tine.

SEPTEMBRIE

Persoanele nascute in aceasta luna adora sa ii critice pe ceilalti si sa le evidentieze greselile. Sunt persoane organizate si au o inteligenta nativa, insa sunt predispuse catre depresie. Pot ajunge oameni de succes, insa isi pun singuri bete in roate uneori, pentru ca analizeaza totul foarte mult…

OCTOMBRIE

Daca esti nascut in octombrie, inseamna ca esti o persoana atractiva, a carei frumusete interioara reuseste sa ii „prinda” pe ceilalti. Ai foarte mult noroc in viata, iar atunci cand iti pui ceva in minte, obtii. Daca reusesti sa iti invingi demonii interiori, iti vei atinge TOATE scopurile in viata.

NOIEMBRIE

Cei nascuti in noiembrie sunt pozitivi si plini de viata, au multe idei si o minte sclipitoare. Sunt firi destul de sensibile, iar aceasta trasatura ii predispune la probleme de sanatate sau chiar la… boli psihice.

DECEMBRIE

Daca te-ai nascut in aceasta luna, esti inclinat catre filosofie si ai tendinta de a analiza si analiza si analiza…

Ai o viata sociala bogata, iar asta te poate face sa iti ignori responsabilitatile, de dragul distractiilor. Te consideri atat de norocos, astfel incat iti vei asuma si riscuri periculoase ce nu te vor conduce intr-o zona buna.

Foto: Shutterstock.com