Beyoncé, hartuita sexual in adolescenta. Tatal ei a facut socanta dezvaluire

1
De Cristina Tudor
13 dec. 2019

Mathew Knowles a dezvaluit, zilele trecute, ca faimoasa lui fiica si Kelly Rowland au fost hartuite sexual la numai 16 ani de doi dintre membrii trupei Jagged Edge.

Conform celor declarate de tatal vedetei, managerul muzical Matthew Knowles (67), pentru Vlad TV, intregul incindent a avut loc cand Jagged Edge si Destiny’s Child, trupa cu care s-a lansat Beyoncé, erau in turneu impreuna, in acelasi autocar.

“Luati in calcul ca fetele erau minore: ele aveau 16 ani si ei aveau 21 sau 22 de ani”, a spus Matthew, care a fost invitat in emisiunea TV pentru a-si promova noua carte, Destiny’s Child: The Untold Story.

„Am primit, la un moment dat, un telefon din partea lui Kelly si a lui Beyoncé, care mi-au spus ca erau hartuite constant de doi dintre membrii trupei Jagged Edge. Eu n-am suportat asa ceva, asa ca a trebuit sa-i dau jos pe baieti din autocar, undeva prin Baton Rouge, Louisiana.”

Mathew a tinut sa precizeze ca a actionat asa gandindu-se la afacere si la ceea ce spune legea: “Ca manager, am o anumita conduita pe care trebuie sa o respect cand vine vorba despre minori. Asta imi impune legea.”

Totusi cum a primit el asemenea veste ca tata?

“N-o sa vorbim despre asa ceva in fata camerelor de filmat”, s-a grabit el sa incheie discutia. Dar au ramas, totusi, cateva lucruri neprecizate, ca de pilda care au fost mai exact baietii care au avut comportament neadecvat fata de fiica lui si Kelly Rowland.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.