5 carti geniale recomandate de Oprah in 2019

1
De Iulia Claudia Dumitru
12 sept. 2019

Prea des ni se spune ca a ne preocupa de starea noastra de bine este ceva egoist. A petrece timp cu tine insati, cu emotiile tale si cu gandurile tale, cu starile tale nu e un gest egoist. Este, de fapt, baza unei vieti armonioase, cu relatii sanatoase. Investeste in aceste carti de dezvoltare personala in 2019, pentru a fi bine cu tine.

Daca te simti vinovata cand te retragi sa stai cu tine si cand nu mai oferi celorlalti, vei vrea sa citesti aceste carti recomandate de Oprah in 2019. Prea des ni se spune ca a iubi oamenii inseamna a fi la dispozitia lor mereu. Cand, de fapt, nu poti oferi iubire celorlati daca izvorul tau interior este secat. 

Si tocmai pentru ca personalitatea media stie bine ce inseamna sa iti dedici viata altora, ea a recomandat cateva carti care te invata sa te iubesti. Descopera mai jos 5 carti recomandate de Oprah in 2019, carti care te inspira sa te intorci la tine inainte de a porni catre ceilalti. 

View this post on Instagram

🎶 Mirror, mirror on the wall don't say it, 'cause I know I'm cute 🎶 Our October cover has arrived! Isn’t she a beauty? It’s available on 9/17! 📸: @ruvenafanador

A post shared by O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) on

Invata sa te relaxezi, sa ai grija de tine, sa faci curat in interiorul tau. Din aceste recomandari de carti importante vei afla sfaturile scriitorilor, celebritatilor, psihologilor si sociologilor despre ce inseamna sa te iubesti pe tine. 

Darurile imperfectiunii. Renunta la cel care crezi ca trebuie sa fii si accepta-te asa cum esti, de Brené Brown

Brené Brown are un stil candid de a povesti. Ne place si noua, ii place si lui Oprah. Iar in acest volum nou, Brené Brown vorbeste despre acceptarea imperfectiunilor si despre cum aceasta vulnerabilizare duce la cresterea valorii de sine.

Ed. Adevar Divin, 25 lei

Intelepciunea duminicilor, de Oprah Winfrey

Ce zici de acest titlu scris chiar de Oprah? Autoarea vorbeste despre insight-urile sale in urma discutiilor de suflet cu Brené Brown, Deepak Chopra sau Eckhart Tolle. Te va inspira sa gasesti frumusetea vietii tale in fiecare zi. 

Ed. Lifestyle, 34,30 lei

Curajul in salbaticie, de Brené Brown

Adaugam pe lista de carti recomandate de Oprah in 2019 inca un titlu de Brown. In aceasta carte, autoarea vorbeste despre cum, de fapt, tot ce ne dorim toti este sa simtim apartenenta.

Ed. Curtea Veche, 32 lei

In atelierul de magie, de Dr. James R. Dotty

O parte memorii si o parte stiinta, asa cum ii sade bine unui neurochirurg de la Stanford. Daca nu stii ce carti sa cumperi in 2019, pentru un strop de inspiratie cu fundament stiintific exploreaza relatia dintre minte si inima, alaturi de James R. Dotty.

Ed. Lifestyle, 35 lei

Esti cel mai tare. Cum sa nu te mai indoiesti de maretia ta si sa incepi sa traiesti o viata extraordinara, de Jen Sincero

Fara doar si poate, un volum cu un titlu memorabil! Din aceasta carte, scrisa de un apreciat life coach din America, vei invata sa iti dai voie sa fii cine esti, cu totul, cu bune si cu rele, si cum sa iti cresti stima de sine.

Ed. Act si Polirom, 39,90 lei