Ce spun alte figuri puternice despre Beyoncé sau un alt mod de a-i ura la multi ani

1
De Teodora Tirca
4 sept. 2018

Azi, Beyoncé implineste 37 de ani si e celebrata de lumea intreaga. Nu-i de mirare ca e pe buzele tuturor – nimeni nu poate nega ca e o femeie completa, un fenomen in plina desfasurare.

Albumul ei premiat, Lemonade, a provocat adevarate miscari culturale, ne surprinde constant cu felul inovativ in care abordeaza industria muzicala si cu modul unic in care isi impune punctul de vedere. Se implica intens in lupta pentru drepturile omului si isi foloseste vocea pentru a opri nedreptatea. E un artist incredibil, o mama dedicata si, inainte de toate, un om cu idealuri in care ne regasim, in ciuda statutului sau inalt. Iata ce spun despre ea oamenii puternici din industrie si de ce ar trebui sa o lasi si tu sa te inspire in fiecare zi.

Stella McCartney

„Farmecul ei transcede forme ale artei, genuri si generatii. Beyoncé un om complet – intuitiv, rar, frumos, delicat si puternic.”

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Marc Jacobs

„Cuvantul diva este folosit pentru a descrie multe femei din industria muzicala, iar uneori asta inseamna ca au o reputatie de persoane dificile, cu care se lucreaza greu… Beyoncé, insa, este mai mult decat fermecatoare, si te face imediat sa o iubesti.”

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Blake Lively

„O, Dumnezeule, vreau ca Beyoncé sa fie mama copiilor mei! E o persoana incredibila, nu am cuvinte sa spun cat de mult o ador.”

😁🇺🇸

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Taylor Swift

„E ceva normal sa spui ca o iubesti, nimeni nu va fi surprins. Dar eu o iubesc mai mult decat atat, mai mult decat toti ceilalti la un loc. Incerc din rasputeri sa-mi tin in frau sentimentele, ca sa nu par o ciudata.”

Katy Perry

„Uneori ma simt jenata sa ma numesc star pop… Beyoncé este cel mai mare star pop din lume si ma motiveaza sa realizez eu insami mai multe.”

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Barack Obama

„Nu exista un model mai bun decat Beyoncé pentru fiicele mele, pentru ca e o femeie cu un stil unic, are un comportament elegant si e extrem de talentata.”

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Foto: Instagram – Beyoncé