Ce te face speciala in functie de semnul tau astral

1
De Alice Moisescu
20 mart. 2019

Stim deja ca oamenii sunt diferiti si probabil ca tocmai in asta sta farmecul fiecaruia dintre noi… Cu totii avem calitati aparte care ne fac speciali.

Astrologia ne indica insa si motivele pentru care suntem speciali, in functie de semnul in care ne-am nascut. Vrei sa stii si tu de ce esti o persoana unica? Ce te face deosebita? Care-ti sunt calitatile definitorii in functie de zodie? Iata-le!

Motivele pentru care nimeni nu se compara cu tine in functie de semnul tau astral

BERBEC

Tu esti speciala pentru ca stii sa iti incurajezi oamenii dragi pentru a fi din ce in ce mai buni. Esti speciala pentru ca esti sincera si devotata in intentiile tale. Oamenii dragi tie vad un potential imens in tine.

15 lucruri pe care trebuie sa le stii despre barbatul Berbec

TAUR

Tu esti speciala pentru ca iubesti romantismul si ai o conexiune aparte cu oamenii care simt la fel ca tine. Alaturi de tine, ei nu vor simti niciodata ca trebuie sa se straduiasca pentru a te tine langa ei. Vei fi acolo mereu. Esti speciala pentru ca stii sa oferi dragoste si suport.

GEMENI

Tu esti speciala pentru ca esti plina de viata, esti ca un izvor nesfarsit de povesti interesante si de aventuri. Oamenii din jur te adora pur si simplu pentru asta!

RAC

Tu esti speciala pentru ca simti totul cu intensitate maxima. Oamenii dragi tie pot construi cu tine o conexiune mentala puternica. Esti speciala pentru ca ai capacitatea de a te face placuta, astfel ca oamenii vor ravni sa fie in preajma ta constant.

LEU

Tu esti speciala pentru ca ii inspiri pe cei din jurul tau sa fie recunoscatori, umili, modesti… in raport cu viata. Esti speciala prin intelepciunea de care dai dovada.

FECIOARA

Tu esti speciala pentru ca stii sa oferi suport si sprijin celor ce au nevoie. Esti speciala pentru ca stii sa depasesti chiar si cele mai dificile momente.

BALANTA

Tu esti speciala pentru ca oferi incredere. Oamenii se deschid cu usurinta in fata ta. Esti speciala pentru ca esti echilibrata, stabila, pentru ca esti un om cald si deschis. In ochii celor din jur intruchipezi perfectiunea!

8 moduri mici prin care femeia Balanta iti cucereste inima

SCORPION

Tu esti speciala pentru ca iubesti sincer si asumat. Si le arati si celor din jur cum sa faca acest lucru. Esti speciala pentru ca le oferi o doza de  incredere.

SAGETATOR

Tu esti speciala pentru ca esti proactiva, plina de energie si determinare. Esti un exemplu pentru cei din jurul tau. Esti speciala pentru ca esti implicata si dedicata in tot ceea ce faci!

CAPRICORN

Tu esti speciala pentru ca esti serioasa si determinata. Pentru ca iti pasa de cei dragi, de familie, de prieteni, de partener. Iar acestia… se simt norocosi sa te aiba alaturi!

VARSATOR

Tu esti speciala pentru ca ai incredere in tine, pentru ca iubesti cu deschidere si sinceritate. Iar oamenii observa asta. Si te vor langa ei.

Astrologie: Pestii, ultimul si cel mai sufletist semn zodiacal

PESTI

Tu esti speciala pentru ca vezi ce e mai bun in oaemeni. Pentru ca legi conexiuni deseori imposibil de intrerupt. Esti speciala pentru ca ii faci pe cei din jur sa te aleaga pentru bunatatea ta.

Foto: Shutterstock.com