4 cele mai selective semne zodiacale – au standarde inalte

1
De Alice Moisescu
26 feb. 2019

Sa ai standarde inalte poate sa te ajute sa selectezi cu succes un partener de viata sau chiar un traseu profesional de invidiat. Insa atunci cand duci aceasta tendinta la extreme, s-ar putea sa-ti dai seama ca nu ai prea multe optiuni.

In timp ce unii nativi se arunca cu capul inainte atunci cand vine vorba de dragoste si de relatii, altii sunt extrem de transanti cu cei din jurul lor.

Iata, asadar, care sunt cei mai greu de convins!

4 cele mai selective semne zodiacale – au standarde inalte
FECIOARA

La o prima vedere, nativul nascut in semnul Fecioarei poate parea deschis si dornic de a avea o relatie. Cu toate acestea, nu se aprinde atat de usor si nici nu isi arata sentimentele. Isi analizeaza partenerul pe toate partile si isi pierde usor interesul daca observa ca nu sunt la acelasi nivel. Este foarte selectiv, insa atunci cand se indragosteste, este extrem de atent la detalii si se implica intru totul in relatia sa de iubire.

4 zodii care se tem sa-si ia angajamente fata de partener

BALANTA

Nativul Balanta fuge de obicei de relatii intrucat ii este teama sa nu fie ranit sau abandonat. Prefera solitudinea in cea mai mare parte din viata sau relatiile pasagere… relatiile care ii satisfac nevoia de comunicare relationare. Foarte transant si pretentios, adora sa cunoasca mai multe persoane in acelasi timp, sa cantareasca fiecare posibila relatie.

Zodii perfectioniste – topul celor mai pretentioase semne din zodiac

CAPRICORN

Nativul nascut in semnul Capricornului este foarte pragmatic, asa ca nu prea are timp de emotii sau fiori ai dragostei. Isi doreste inainte de toate un partener alaturi de care sa construiasca. Pune accent mai degraba pe material decat pe spiritual, astfel ca de multe ori ajunge sa isi neglijeze nevoile. Cand cunoaste pe cineva nou, tinde sa analizeze mai mult decat este nevoie, este extrem de sceptic.

VARSATOR

Nativul nascut in semnul Varsatorului iubeste libertatea, iubeste independenta. Fire responsabila, nu suporta ca cineva sa ii invadeze spatiul sau sa ii cunoasca slabiciunile. Totusi… atunci cand se indragosteste, este loial si dedicat.

Cele mai loiale 5 zodii – Nu te vor trada niciodata

Foto: Shutterstock.com