Cine este Adam Driver si cum a reusit un fost militar sa bata recordurile de audienta si sa joace alaturi de cei mai buni actori de la Hollywood?

1
De Cristina Tudor
24 mart. 2021

De cand s-a anuntat ca Lady Gaga va juca rolul sotiei lui Maurizio Gucci, interpretat de Adam Driver, toata lumea a intrebat cine este el.

Si cum a reusit sa fie distribuit intr-un proiect atat de important, alaturi de nume sonore precum Jeremy Irons, Al Pacino sau Jake Huston?

Insa putini stiu probabil ca Adam Driver nu a aparut la Hollywood peste noapte. El a mai avut cateva roluri la fel de importante si apreciate de critici.

Dar sa vedem cine este Adam Driver si ce poveste de viata cara in bagajul sau?

Copilaria si primii ani ai adolescentei actorului

Adam Driver s-a nascut pe data de 19 noiembrie 1983, in San Diego, California. Tatal sau era preot si dupa ce parintii lui Driver au divortat, mama sa s-a recasatorit, de aceasta data cu un predicator baptist.

Dupa ce si-a aratat talentul, care a fost extrem de apreciat, in cateva piese de teatru jucate in liceu, dupa absolvire, Adam Driver a decis sa se inscrie la faimoasa scoala de arte, Julliard, din New York. Nu a fost acceptat, insa aceasta respingere nu l-a descurajat. Asa ca a luat drumul Hollywood-ului, hotarat sa devina actor pe fortele proprii. Insa viata nu e ca in filme si dupa ce masina i s-a stricat pe drum si a ramas fara bani, a trebuit sa se intoarca acasa dupa numai doua zile. „A fost extrem de jenant. Imi luasem la revedere de la prieteni si familie, de parca urma sa ne revedem peste foarte multa vreme. Literalmente, patru zile mai tarziu ma mutam inapoi acasa, cu tot cu frigiderul plin”.

Insa avea sa se intample ceva ce urma sa-i schimbe viata lui Adam Driver. Atacul terorist de la 11 septembrie l-a determinat sa se inscrie in serviciul militar, unde a fost inrolat mai bine de doi ani.

Experienta militara nu a facut altceva decat sa-i intareasca determinarea de a deveni un actor de succes. „Tot timpul ma gandeam ca dupa ce voi iesi din armata voi fuma si voi deveni actor. Acestea au fost singurele mele doua ganduri”.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.