Adam Driver, despre scena fierbinte cu Lady Gaga din „House of Gucci”: „Am simtit-o“

1
De Maria Constantin
21 nov. 2021

A existat o chimie intensa in culise intre cei doi actori care ii interpreteaza pe Patrizia Reggiani si Maurizio Gucci in drama regizata de Ridley Scott.

Adam Driver a vorbit despre experienta pe care a avut-o cand a filmat scenele romantice cu Lady Gaga. „Patrizia folosea mult sexul ca pe un instrument si am simtit ca era un fel de intruchipare fizica a ceea ce era intre ei; el (Maurizio) nu era chiar insipid emotional, dar nu era foarte pasional, iar ea i-a oferit asta”, a spus pentru Entertainment Weekly actorul in varsta de 37 ani.

„Ne-am simtit foarte confortabil”

Filmul contine chiar la inceput o scena de sex pentru care Driver si Gaga s-au pregatit intens, relateaza New York Post. „Am lucrat-o asa cum am fi facut cu o lupta sau orice alta scena, apoi am facut-o o data sau de doua ori si asta a fost!”, a explicat el, adaugand ca au scos si niste sunete „animalice” in toiul scenei.

„Am simtit-o, ca sa zic asa! Tot ce zic suna ca si cum ar avea dublu inteles, dar am nimerit-o. As mai spune ca in acel moment filmam de o luna, deci ne-am simtit foarte confortabil sa ajungem la ce ne doream”, a adaugat actorul.

Tot ce trebuie sa stii despre filmul-eveniment „House of Gucci”

Driver si Lady Gaga fac parte dintr-o distributie „stelara”, alaturi de Al Pacino, Jared Leto, Jeremy Irons si Salma Hayek. Actiunea filmului se desfasoara in 1995 si prezinta planul Patriziei de a-si ucide sotul pentru a-l inlocui la conducerea imperiului de moda Gucci.

Profesoara de italiana o critica pe Lady Gaga

Toti actorii au trecut prin transformari fizice considerabile pentru a-si interpreta rolurile, insa Lady Gaga a mers mai departe si a petrecut mai bine de un an perfectionandu-si accentul italian. „Am trait ca Reggiani un an si jumatate. Si am vorbit cu accent noua luni”, a dezvaluit pentru Vogue castigatoarea premiului Oscar, adaugand ca a facut asta si atunci cand nu filma. „N-am parasit-o niciodata, am ramas cu ea”, a spus artista.

In ciuda eforturilor sale, profesoara de dialect cu care a lucrat pe platourile filmului „House of Gucci”, Francesca De Martini, tot nu a fost multumita de modul in care Gaga pronunta vocalele. „Ma simt aiurea sa spun asta, dar accentul ei nu este exact accentul italian, suna mai mult rusesc”, a dezvaluit recent De Martini pentru Daily Beast.

Foto: Instagram/@ladygaga