Lady Gaga a dezvaluit de ce s-a ferit de ochii publicului in ultima perioada

1
De Maria Constantin
30 iun. 2023

Vedeta le-a dezvaluit fanilor motivul pentru care a fost mai discreta in ultimele luni.

Lady Gaga a transmis intr-o scrisoare deschisa adresata celor 55 de milioane de urmaritori de pe Instagram de ce a fost mai retrasa pana acum. „Mi-am testat creativitatea inca de vara trecuta intr-un mod special si privat”, a scris ea vineri.

„Am scris si am produs muzica pentru un proiect special, m-am pregatit luni de zile dezvoltand personajul ‘Joker’ si am filmat ‘Joker’ multe luni (o perioada foarte introspectiva), am condus start-up-ul meu Haus Labs, am facut munca filantropica si, in plus, am lucrat la editarea filmului Chromatica Ball”, a explicat vedeta.

Castigatoarea premiului Oscar, care o interpreteaza pe Harley Quinn, alaturi de Joaquin Phoenix (Joker), in filmul „Joker: Folie à Deux”, a spus ca timpul petrecut muncind, in afara atentiei publice, a fost o sansa pentru ea de a se vindeca si de a se reincarca cu energie, relateaza Page Six.

„Pentru prima oara in multi ani pot sa spun ca dragostea mea pentru a face arta, muzica, moda si pentru comunitatea de sprijin nu a fost niciodata mai implinita. Sper ca stiti ca acest timp pe care mi l-am dedicat a fost extrem de vindecator si regenerator pentru inima, mintea, corpul si creativitatea mea – ca sa-mi creez si sa am o viata personala care e doar a mea”, a scris Lady Gaga.

„Sunt sigura ca asa ceva se poate simti altfel fiindca nu am fost niciodata atat de retrasa (pariez ca o sa va fac sa radeti pe cativa) – dar IMI IUBESC fanii, pe micii mei monstri, foarte mult, iar asta nu se va schimba niciodata”, a continuat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Gaga a dezvaluit ca a lucrat la un film produs de Chromatica Ball, precum si la muzica noua pentru un proiect special.

„Abia astept sa le vedeti. Va multumesc pentru ca va doriti sa evoluati odata cu mine, pentru ca eu sa ma pot schimba si transforma alaturi de comunitatea pe care o iubesc foarte mult. Sper ca va plac toate lucrurile pe care le-am creat pentru voi si sper ca acesta sa fie pentru voi un mic memento al pasiunii profunde si dedicarii mele pentru arta”, a adaugat ea.

Lady Gaga va juca alaturi de Joaquin Phoenix in continuarea filmului „Joker”

Nu este o surpriza ca Lady Gaga s-a bucurat sa ramana o perioada dincolo de atentia presei si a publicului. Ea a marturisit anterior ca ii place sa aiba timp pentru a fi singura. „Sunt interesata, de fapt, sa duc o viata mai singuratica”, a spus ea pentru revista Wallpaper.

„E foarte frumos sa am timp pentru a fi singura si deschisa si stiu ca este de ajuns. Mi-as dori sa-i pot spune asta versiunii mele mai tinere. Cand eram tanara, petreceam mult timp compunand muzica. Dar cu cat am avut mai mult succes, cu atat am simtit ca aveam nevoie ca ceilalti sa-mi spuna ca sunt grozava”, a adaugat artista.

Foto: depositphotos.com