Primul trofeu castigat de Lady Gaga pentru rolul din „House of Gucci“

1
De Maria Constantin
8 dec. 2021

Interpretarea sa din filmul lui Ridley Scott nu este pe placul tuturor, insa vedeta primeste si aprecieri pentru acest rol.

In pofida opiniilor impartite despre rolul pe care il face in mult asteptatul „House of Gucci”, Lady Gaga isi trece in palmares primul premiu acordat pentru acest film in care o interpreteaza pe Patrizia Reggiani.

Organizatia New York Film Critics Circle a desemnat-o vineri pe Gaga „cea mai buna actrita”. Distinctia este considerata „o alternativa la Oscar”. De altfel, organizatia a ales cel mai bun film care a coincis cu alegerea Academiei americane de film in 30 din cei 86 de ani, scrie The Wrap.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)

Lady Gaga, criticata pentru accentul italian

Interpretarea artistei in productia semnata de reputatul regizor Ridely Scott a fost deopotriva criticata si apreciata. Accentul ei italian, ca de altfel si cel al colegilor de distributie – Jared Leto, Adam Driver si Al Pacino, a starnit multe comentarii negative.

Profesoara de italiana a actritei Salma Hayek a declarat ca accentul artistei suna „mai mult ruseste” decat italian, noteaza New York Post. „Nu-mi place sa spun asta, dar accentul ei nu este chiar unul italian”, a spus Francesca De Martini pentru Daily Beast, in noiembrie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)

Lady Gaga si-a exersat accentul italian timp de 9 luni pentru rolul din „House of Gucci“

„Cantareata se concentreaza prea mult pe ticurile si expresiile sale faciale, iar accentul ei slav nu are sufletul, originalitatea sau vulnerabilitatea personajului sau”, a scris Johnny Oleksinski, de la New York Post, despre Lady Gaga.

„E ca si cum te-ai uita intruna, timp de trei ore, la clipul piesei ‘Paparazzi'”, a conchis el.

Primele premii pentru „The Power of the Dog”

New York Film Critics Circle a acordat premiul pentru cel mai bun film dramei „Drive My Car”, regizata de Ryusuke Hamaguchi.

Distinctia pentru cel mai bun actor i-a revenit actorului englez Benedict Cumberbatch pentru rolul remarcabil din „The Power of the Dog”.

Premiul pentru cel mai bun regizor a fost castigat de Jane Campion, iar cel mai bun actor in rol secundar a fost desemnat Kodi Smit-McPhee („The Power of the Dog”).

Foto: PR.