Jared Leto, socat ca Lady Gaga nu a fost nominalizata la Oscar pentru rolul din „House of Gucci“: „Merita sa fie celebrata”

1
De Maria Constantin
23 mart. 2022

Actorul american s-a declarat impresionat de prestatia pe care Lady Gaga a avut-o in filmul lui Ridley Scott.

Jared Leto si Lady Gaga au jucat impreuna in „House of Gucci” („Casa Gucci”). Actorul in varsta de 50 de ani l-a interpretat pe execentricul Paolo Gucci, iar Gaga a jucat rolul Patriziei Reggiani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)

Desi a primit nominalizari la editiile precedente ale unor premii prestigioase, precum Globurile de Aur, Screen Actors Guild Awards si BAFTA, cantareata nu a fost nominalizata la Oscarul pentru cea mai buna actrita. La aceasta categorie vor concura Jessica Chastain („The Eyes of Tammy Faye”), Olivia Colman („The Lost Daughter”), Penelope Cruz („Parallel Mothers”), Nicole Kidman („Being the Ricardos”) si Kristen Stewart („Spencer”).

Pledoarie pentru o colega talentata

Intr-un articol publicat de Variety, Jared Leto a marturisit ca a fost uimit de absenta colegei lui de pe lista nominalizarilor. „A fost un soc si o surpriza”, a spus el. „Apropo, ar trebui sa fie invitata la fiecare editie Oscar, doar ca sa fie acolo. Este o artista minunata care a facut o munca grozava. Ar trebui apreciata pentru tot (…)”, a continuat Leto.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de JARED LETO (@jaredleto)

„House of Gucci” a primit o singura nominalizare la Oscar, pentru cel mai bun machiaj si hairstyling. Leto, care a primit o nominalizare la SAG Award pentru rolul sau, nu a fost nici el nominalizat, noteaza People.

Lady Gaga a plans in timpul discursului despre discriminarea femeilor, rostit de Halle Berry la Premiile Critics Choice

Lady Gaga a fost nominalizata la Oscar la categoria cea mai buna actrita pentru rolul din „A Star Is Born”, din 2019, si a castigat la acea editie trofeul pentru cel mai bun cantec original, „Shallow”.

Lady Gaga, pe scena Oscarurilor

Cantareata a felicitat, luna trecuta, intr-un mesaj postat pe Instagram, echipa de machiaj si hairstyling care a lucrat la „House of Gucci” – Goran Lundström, AnnaCarin Lock si Frederic Aspiras – pentru nominalizarea lor la Oscar.

„Tuturor nominalizatilor din acest an, felicitari pentru toata munca voastra grea, dedicarea si magia voastra – meritati cu totii recunoasterea pentru ceea ce a fost o paleta cu adevarat frumoasa de performante si impliniri in anul trecut”, a scris artista in varsta de 35 de ani.

„Dedicarea voastra in timpul Covid, inimile voastre imense si priceperea voastra de a spune povesti uimitoare este un dar pentru intreaga lume in vremuri grele pentru multi oameni. Felicitari, prieteni. Bravo!”, a continuat ea.

Chiar daca nu a fost nominalizata, Lady Gaga va straluci pe scena galei premiilor Oscar din acest an. Ea va prezenta unul dintre premii la ceremonia care va fi transmisa in direct de ABC duminica, 27 martie.

Foto: Instagram/Jared Leto; Lady Gaga