Lady Gaga va juca alaturi de Joaquin Phoenix in continuarea filmului „Joker”

1
De Teodora Tirca
8 aug. 2022

Cantareata se aventureaza din ce in ce mai mult in lumea cinematografiei. Rolul pe care il va face in noul „Joker” promite mult.

Pe Lady Gaga ai mai vazut-o jucand rolul unui vampir in seria American Horror Story, aspirand la o cariera de cantareata in A Star Is Born, alaturi de Bradley Cooper, ca sa nu mai vorbim de mult apreciatul House of Gucci, unde a jucat-o pe faimoasa Patrizia Reggiani. Castigatoarea premiului Grammy continua sa demonstreze ca este o actrita in adevaratul sens al cuvantului, acceptand din nou un rol important.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)

Starul din spatele piesei „Rain on Me” va juca alaturi de Joaquin Phoenix in Joker: Folie à Deux,  continuarea filmului de succes „Joker”, din 2019. Gaga a impartasit vestea postand un videoclip misterios pe pagina ei de Instagram. Clipul prezinta siluete negre ale personajului ei, care isi unesc fortele cu Jokerul lui Phoenix inainte ca numele sequelului si data lansarii (4 octombrie 2024) sa apara intermitent pe ecran.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)

Desi rolul lui Gaga in film ramane neclar, se speculeaza ca va interpreta personajul Harley Quinn.

In benzile desenate DC, ea este fostul psihiatru al lui Joker din Arkham Asylum. Harley se indragosteste de el si devine complicele lui. Margot Robbie este cea a jucat rolul lui Harley in filme precum Suicide Squad si Birds of Prey.

„Joker” urmareste evolutia personajului Arthur Fleck, oponentul lui Batman, si tranzitia lui de la comediant esuat la raufacator psihotic. Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor si a devenit un succes dupa lansare, incasand 1 miliard de dolari si devenind al saselea film cu cele mai mari incasari din 2019.

August va fi o luna grea pentru aceste 4 zodii: Taurul trece printr-o schimbare de destin

Iar Lady Gaga este cu siguranta facuta pentru acest rol: ea a demonstrat in House of Gucci ca poate juca cu maiestrie un personaj complex. Fraza din titulul filmului – „Folie à Deux” – se refera la o tulburare deliranta comuna, iar singurul partener real al lui Joker – altul decat Batman, in orice caz – a fost Harley, un personaj creat pentru prima data pentru „Batman: The Animated Series” la inceputul anilor ’90.

Foto: depositphotos.com