Cum intra vedetele in noul an? Ultimele stiri din 2019: de la o sarcina si o logodna neasteptate, la o reuniune-surpriza!

1
De Cristina Tudor
3 ian. 2020

Starurile ne rezerva cateva surprize – fie ca e vorba despre o sarcina si o logodna despre care n-a stiut nimeni, fie ca ne arata imagini de vis din ultima lor vacanta de anul acesta. Petrecuta cu cine nu ne asteptam!… In concluzie, 2020 vine cu distractie si vesti bune!

Michelle Williams

a numai opt luni de cand s-a despartit de sotul Phil Elverum, actrita are o surpriza imensa pentru noi – poarta in pantece un copil si este pe punctul de-a se marita cu regizorul Thomas Kail.

Actrita de 39 de ani si castigatorul premiului Tony au lucrat impreuna la Fosse/Verdon, dar nu se stie inca de cat timp formeaza un cuplu. Se pare ca fiica de 14 ani a lui Michelle nu numai ca aproba logodna si sarcina mamei sale, dar a fost cea care a jucat rolul de Cupidon intre cei doi viitori soti.

Felicitari, Michelle!

Brooke Shields

Distractia e cuvantul de ordine la Hollywood! Sau cel putin in cazul actritei de 54 de ani din filmul Laguna albastra, care-si etaleaza trupul desavarsit la plaja. Vedeta anilor ’80 arata demential in costumul ei din doua piese, iar ea stie prea bine acest lucru, fiind cea care a facut publica imaginea cu ea pe pagina ei de Instagram. Brooke, viitorul suna grozav pentru cineva atat de fit!

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Instagram/@evalongoria