Cupluri de vedete care s-au casatorit in secret

1
De Cristina Tudor
19 iul. 2021

Abia de curand s-a aflat ca Gwen Stefani s-a casatorit pe data de 3 iulie, motiv pentru care am vrut sa stim ce alte vedete care s-au casatorit in secret, departe de privirile curiosilor, mai avem in lista.

In timp ce unele vedete organizeaza nunti extravagante, unele dintre ele chiar televizate in direct, celebritati precum Ariana Grande sau Miley Cyrus au preferat sa aiba parte de ceremonii discrete, despre care fanii lor au aflat mult mai tarziu. Cu toate privirile deja indreptate asupra lor, nu este de mirare de ce unele vedete ar prefera sa se indeparteze de mass-media in timpul unui moment atat de intim alaturi de cei dragi.

Iata mai jos o lista cu cateva cupluri de vedete care s-au casatorit in secret.

Vedete care s-au casatorit in secret: Margot Robbie si Tom Arckerley

Dupa numeroase zvonuri aparute inca de prin din 2016, Margot Robbie si-a confirmat nunta cu regizorul britanic Tom Ackerley, prin intermediul Instagram, aratandu-si inelul cu diamant, in forma de para. Cuplul a avut o nunta secreta in Australia, cu aproximativ 50 de invitati, toti fiind tinuti departe de privirile curioase, cu ajutorul unei companii de securitate, angajata special pentru acest eveniment.

Mary-Kate Olsen si Olivier Sarkozy

Una dintre gemenele Olsen, Mary Kate, s-a casatorit cu Olivier Sarkozy, in 2015, in cadrul unei ceremonii private, in casa lor din New York. Cei doi erau impreuna din 2010, insa nu au lasat sa se inteleaga nici un indiciu legat de nunta. Din pacate, in ianuarie 2021, cei doi au luat decizia de a se desparti.

Vedete care s-au casatorit in secret: Ariana Grande si Dalton Gomez

Ariana Grande a tinut titlurile ziarelor si revistelor din luna mai, dupa ce fanii au surprins imagini de la nunta sa cu Dalton Gomez. Vedeta a purtat o rochie personalizata Vera Wang cu un voal si o funda alba din satin, inspirata de personajul lui Audrey Hepburn din Funny Face. Din lista cu vedete care s-au casatorit in secret, Ariana Granda ocupa un loc binemeritat, dupa ce a tinut ceremonia in casa ei din Montecito, California, avand doar 20 de invitati, cei mai apropiati prieteni si familia.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Shutterstock.com.