Cuplurile zodiacale care au cele mai mari sanse sa se insele reciproc

1
De Cristina Tudor
7 nov. 2018

Ne-am format deja o idee despre compatibilitatea dintre zodii, dar atunci cand vine vorba despre relatii, terenul e mai „alunecos”.

Unele zodii sunt foarte compatibile pe partea de comunicare, visuri si sperante, insa, cu toate astea, s-ar putea ca relatia sa nu functioneze daca ambii sunt tentati, la un moment dat, sa insele. Iata perechile de zodii care nu-si pot oferi reciproc implinirea de care ai nevoie in relatie pentru a nu fi tentat sa cauti in alta parte.

Taur si Berbec

Din cauza planetelor lor guvernatoare, aceste doua zodii simt atractie fizica instanta fata de alta persoana – Marte, planeta Berbecului, vrea sa o domine pe Venus, planeta Taurului, explica astrologul Valerie Mesa. Cu toate astea, Taurul va fi socat de pasiunea Berbecului, care tinde sa se uite dupa tot ce-i frumos. Taurul este extrem de fidel, insa doar atunci cand simte ca partenerul lui e pe aceeasi lungime de unda.

Gemeni si Balanta

Amandoi sunt atrasi de frumos si sunt in aceeasi masura fermecati de prezenta celuilalt, fiind semne de aer. In plus, Balanta este data pe spate de atitudea relaxata si de inteligenta Geamanului, care la randul sau adora echilibrul Balantei. Cu toate astea, Balantele vor afla in mod dureros ca Gemenilor nu le plac angajamentele. Acest lucru poate crea tensiune in relatie si tendinta de a „creste” individual, nu in interiorul cuplului, explica Mesa.

Rac si Capricorn

Aceste doua zodii sunt la poli total opusi. Racului ii place sa fie curtat de Capricorn, care este un gentleman, iar seriosului Capricorn ii place senzualitatea si sensibilitatea Racului. Cu toate astea, Capricornului ii e foarte greu sa intuiasca faptului ca Racul se poate plictisi teribil in relatia cu el. In ciuda devotamentului sau, va fi tentat sa caute ceva… mai putin serios.

Leu si Sagetator

Ambele sunt semne de foc, iar scanteii vor iesi cu siguranta. Cu toate astea, pasiunea din dormitor nu este de ajuns pentru Leu, care are nevoie constant de atentie din partea partenerului – iar Sagetatorului ii place sa fie afara, sa se implice in aventuri si sa faca tot timpul lucruri noi. Nu are timp pentru a se dedica 100% unei singure persoane. Asta il va face pe Leu sa caute in alta parte atentia pe care nu o primeste acasa.

Scorpion si Pesti

Aceste doua semne se inteleg de minune la capitolul pasiune, nu de aici pleaca problema. „Problema e ca ambele semne sunt inchise si misterioase, ambelor le place sa traiasca in propria lume imaginata”, explica astrologul. De aceea, pot ajunge sa se minta reciproc si sa se insele atunci cand se conecteaza emotional cu cineva dispus sa impartaseasca emotii si sentimente. Exemplul perfect de „Primesti ceea ce oferi”.

Varsator si Fecioara

Au o energie complet diferita, insa sunt similari in mod ciudat, pentru ca amandoi sunt intelectuali desavarsiti. Le place sa invete lucruri noi, iar conversatiile lor despre carti sunt intotdeauna incitante. Insa in ciuda atractiei pe care Varsatorul o simte vizavi de inocenta Fecioarei, acesta nu este un sfant si probabil ca isi va dori sa inoate in alte ape la un moment dat. Mai mult, „Fecioara nu va tine pasul cu spontaneitatea Varsatorului, ceea ce va duce la separare”, confirma astrologul.

Foto: Shutterstock.com