Elimina energia negativa din casa ta instant cu aceste 7 metode eficiente

1
De Cristina Tudor
10 nov. 2019

Toti simtim energia din jurul nostru… chiar daca nu o putem vedea. Fiecare mediu, persoana sau obiect cu care interactionam are energie fie ea negativa sau pozitiva.

Casele au tendinta de a aduna energii-mai ales negative. Aceste energii provin dde la oamenii care au trait acolo sau din unele lucruri ramase in urma care acumuleaza adesea energia.

Iata cateva metode pe care le poti folosi pentru a scapa de energia negativa din casa. Aceste metode sunt testate si dovedite ca solutii eficiente de zeci, poate chiar sute de ani:

1. Cumpara plante pentru casa

Plantele te ajuta sa respiri mai bine in interiorul casei. Acestea atrag, de asemenea, energia pozitiva si stimuleaza starea de bine. Vivacitatea lor te ajuta sa lupti impotriva energiilor negative.

2. Foloseste sare

In ritualurile Feng Shui sarea de mare este nelipsita-aceasta pare sa elimine energia negativa si sa echilibreze fluxul chi din casa. Cateva moduri de a folosi sarea de mare: sterge podeaua cu sare de mare dizolvata in apa sau pune prin anumite colturi ale casei un bol dragut cu amestec de sare si putina apa (poti adauga si uleiuri esentiale pentru un miros placut).

3. Purifica aerul cu fum de salvie

Smudging sau arderea salviei in casa pentru a scapa de energia negativa este o traditie veche gasita in multe culturi. Salvia alba este indicata pentru aceasta practica.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.