George Clooney: „Casnicia cu Amal a schimbat totul“

1
De Maria Constantin
3 dec. 2020

Actorul american a marturisit ca mariajul cu Amal Clooney i-a schimbat viata pentru totdeauna.

George Clooney nu se poate abtine sa nu vorbeasca despre sotia lui: la urma urmei, cine il poate condamna? – scrie Harper’s Bazaar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amal Clooney (@amal__clooney)

Intr-un interviu pentru emisiunea „Sunday Morning” de la CBS, in care isi promova noul film, The Midnight Sky, starul a vorbit despre diferenta imensa pe care casnicia cu Amal Clooney a facut-o in viata lui. „Fara indoiala ca avand-o pe Amal in viata mea, totul s-a schimbat pentru mine. A fost pentru prima oara in viata mea cand tot ce a facut si tot ce era despre ea a fost mai important decat tot ce era despre mine”, a marturisit starul.

Clooney a continuat cu o gluma despre copiii lor, gemenii Alexander si Ella, in varsta de trei ani: „Apoi au venit nataraii astia doi. Este ceva care te implineste, ceva ce nu am crezut ca va veni.”

20 de minute in genunchi pentru acel DA

Actorul a vorbit si despre relatia lui cu Amal. „Nu am discutat deloc despre casatorie cand ne intalneam”, a dezvaluit el. „Am cerut-o de sotie pe neasteptate, i-a luat ceva timp sa-mi spuna DA. Am stat in genunchi vreo 20 de minute si in cele din urma i-am zis: ‘Uite, eu o sa ma ridic'”, a continuat el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amal Clooney (@amal__clooney)

George Clooney le-a dat cate un milion de dolari prietenilor care l-au ajutat in tinerete: Singurul nume pe care l-a dezvaluit

Actorul in varsta de 59 de ani a mai spus ca nu se gandea nici ca va fi tata. „Nu am vorbit niciodata despre a avea copii, iar intr-o zi ne-am spus: ‘Ce crezi?’… Am mers la doctor si am facut ultrasunetele. A zis: ‘O sa ai un baiat!’, iar eu am spus: ‘Baiat! Fantastic’. Apoi ei au continuat: ‘Si o sa mai ai unul’.”

„Eram pregatit pentru unul. Inca o data, eu-s batran. Dintr-odata, sunt doi”, a mai povestit starul.

George si Amal Alamuddin (49 de ani) s-au casatorit in 2014. Starul a mai fost casatorit cu actrita americana Talia Balsam, din 1989 pana in 1993.

Foto: Getty Images.