George Clooney le-a dat cate un milion de dolari prietenilor care l-au ajutat in tinerete: Singurul nume pe care l-a dezvaluit

1
De Cristina Tudor
20 nov. 2020

Circula de mult timp un zvon despre Clooney: ca le-ar fi oferit cate un milion de dolari cash prietenilor care l-au ajutat inainte sa ajunga celebru.

Actorul a confirmat ca asa a fost si a dezvaluit cum a pus la punct operatiunea. S-ar putea face un film despre asta!
Prietenul la nevoie se cunoaste, dar nu numai atunci. Asa gandeste George Clooney, care a considerat ca trebuie sa le intoarca, cumva, prietenilor sai ajutorul pe care acestia i l-au dat in trecut.

Actorul in varsta de 59 de ani a confirmat zvonul ca le-a daruit cate un milion de dolari cash celor 14 prieteni apropiati care l-au ajutat pana cand el a devenit un star. Clooney a spus intr-un interviu publicat de GQ ca si-a chemat grupul de prieteni, numit „The Boys”, acasa la el si i-a dat fiecaruia cate o geanta cu bani.

„De ce sa astept sa dea autobuzul peste mine?”

Singurul nume confirmat este unul cunoscut: Rande Gerber, fost model, actualmente om de afaceri si sotul lui Cindy Crawford, scrie Daily Mail.

Clooney nu a pomenit celelalte nume, dar printre candidati se numara omul de afaceri Mike Meldman, actorul si regizorul Grant Heslov, actorul Richard Kind si fostul actor Tommy Hinkley.

Starul a spus pentru GQ ca a decis sa le dea banii prietenilor imediat dupa ce a primit un salariu mai mare decat s-ar fi asteptat pentru rolul din „Gravity”.

Pe atunci el era singur si nici prin cap nu-i trecea ca va avea o familie, desi tocmai o cunoscuse pe Amal, care avea sa-i devina sotie. Cei doi s-au casatorit exact la aceeasi data la care el le-a dat banii amicilor sai, pe 27 septembrie.

„Trebuia sa fac ceva pentru baietii astia care intr-un fel sau altul m-au ajutat in 35 de ani. M-am gandit ca fara ei n-as avea nimic din tot ce am acum. Si suntem foarte apropiati, asa ca m-am gandit ca daca e sa dea autobuzul peste mine, sa fie toti in testamentul meu. Asa ca de ce naiba sa mai astept sa ma loveasca autobuzul?”, a explicat Clooney.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.