George Clooney a fost la un pas sa-i ia rolul din „The Notebook“ lui Ryan Gosling

1
De Maria Constantin
22 oct. 2020

Unul dintre cele mai romantice filme ar fi putut arata altfel cu George Clooney in rolul principal.

George Clooney a fost foarte aproape sa obtina rolul pe care Ryan Gosling l-a interpretat in „The Notebook”. Filmul din 2004 spune povestea a doi indragostiti, Noah si Allie, din anii ’40, prin intermediul unor intoarceri in timp ale versiunilor lor mai in varsta, interpretate de James Garner si Gena Rowlands. E un film care inmoaie si cele mai tari inimi, noteaza Harper’s Bazaar.

Clooney a dezvaluit la Festivalul de film de la Londra ca a fost abordat initial pentru a prelua rolul lui Noah, iar versiunea mai in varsta a personajului sau urma sa fie interpretata de Paul Newman. „Urma sa jucam impreuna in ‘The Notebook’. Practic, eu trebuia sa-l joc pe el ca tanar si era interesant. Ne-am vazut si am stabilit: ‘Gata. O sa fie tare'”, a povestit starul pentru The Independent despre legendarul actor care a murit in 2008.

View this post on Instagram

Please follow @_laram16_ #georgeclooney

A post shared by George Clooney + Amal Clooney (@_george.clooney_) on

Ulterior, Clooney s-a razgandit si i-a explicat lui Paul Newman ca ar fi o sarcina imposibila: „Era unul dintre cei mai aratosi tipi pe care i-am vazut vreodata. Ne-am intalnit si i-am zis: ‘Nu pot sa te joc pe tine. Nu seman deloc cu tine. E o nebunie’. Am vrut sa facem filmul doar pentru a lucra impreuna, dar n-ar fi fost cel mai bun lucru pentru noi”, a marturisit actorul.

George Clooney o apara pe Meghan Markle: „E atacata si defaimata!”

Ulterior, rolul i-a fost oferit lui Ryan Gosling, care l-a intruchipat perfect pe Noah.

George Clooney va putea fi vazut in curand in „The Midnight Sky”, alaturi de Felicity Jones, Kyle Chandler si David Oyelowo, productie care va fi lansata in luna decembrie.

Foto: PR.