Amal Clooney spune ca a fost cel mai natural lucru din lume sa se indragosteasca de George Clooney

1
De Maria Constantin
7 oct. 2023

Celebra avocata pentru drepturile omului a povestit despre momentele pe care ea si George Clooney le-au trait la scurt timp dupa ce s-au cunoscut in 2013.

Amal Clooney a dezvaluit pentru Vogue cum s-a indragostit de sotul ei. Avocata in varsta de 45 de ani a spus ca starul (62 de ani) se afla la vila lui de pe malul lacului Como, in Italia, cand Amal s-a oprit cu o prietena si au stat de vorba pana tarziu. Dupa un schimb de mailuri, Amal i-a povestit varului ei, Miknas, ca i-a placut foarte mult de actorul american, relateaza People.

„Am simtit ca e cel mai natural lucru din lume”, a spus ea despre cum s-a indragostit de sotul sau. „Inainte de aceasta experienta, am sperat mereu ca ar putea exista dragoste coplesitoare care nu necesita nicio cantarire si nicio luare a unei decizii”, a adaugat aceasta.

„E singurul lucru in viata care cred ca este cel mai mare factor determinant al fericirii si e lucrul asupra caruia ai cel mai putin control. Vei intalni aceasta persoana? Aveam 35 de ani cand l-am intalnit pe el. Nu a fost atat de evident ca mi se va intampla asa ceva. Si nu eram dispusa sau entuziasmata de ideea de a ma casatori sau de a avea o familie fara sa simt cu adevarat”, a detaliat ea.

George i-a confirmat spusele in aceeasi revista. El a spus ca a inceput sa se gandeasca din nou la ideea casatoriei dupa ce a cunoscut-o pe Amal. Clooney a mai fost casatorit cu actrita Talia Balsam, din 1989 pana in 1993.

„Normal ca era frumoasa. Dar m-am gandit si ca era fascinanta, si m-am gandit ca era stralucitoare. Viata ei era teribil de interesanta – clientii pe care ii avea si munca supraomeneasca pe care ea o facea. M-a cucerit din momentul in care am vazut-o”, a adaugat actorul.

Momentul emotionant in care George Clooney si sotia lui, Amal, au decis sa devina parinti

Clooney a povestit anterior, intr-o aparitie in show-ul de pe Netflix al lui David Letterman, „My Next Guest Needs No Introduction”, ca a cunoscut-o pe Amal la vila lui de pe malul lacului Como. El a marturisit ca nu auzise de Amal, dar agentul lui o stia si l-a asigurat ca n-ar trebui sa rateze ocazia de a o cunoaste. „Am primit un telefon de la agentul meu care mi-a zis: ‘Am intalnit-o pe femeia asta care vine la tine acasa si cu care o sa te insori’.”. „Chiar asa a fost”, a adaugat starul.

Amal si George Clooney au fost vazuti recent dupa ce au luat cina intr-un restaurant elegant din New York, unde ea preda in prezent (la Universitatea Columbia). Odata cu revenirea avocatei la aceasta institutie ca profesor asociat de drept si ca membru al Institutului pentru Drepturile Omului, ea si George petrec mai mult timp impreuna.

Cei doi s-au casatorit in 2014, iar in iunie anul trecut au devenit parintii a doi gemeni, Ella si Alexander Clooney.

Foto: Getty Images.