De ce a refuzat George Clooney 35 de milioane de dolari pentru o zi de munca

1
De Maria Constantin
7 dec. 2021

Starul american a primit o propunere foarte avantajoasa care necesita doar o zi de lucru. Cu toate acestea, a refuzat-o.

Cine ar refuza 35 de milioane de dolari? Mai ales daca trebuie sa munceasca o singura zi pentru banii acestia? Ei bine, George Clooney a facut asta.

Intr-un interviu pentru The Guardian, starul in varsta de 60 de ani a fost intrebat daca simte ca are „destui bani” in aceasta etapa din viata sa. „Pai, da”, a raspuns Clooney. „Mi s-au oferit 35 de milioane de dolari pe o zi de munca la o reclama pentru o companie aeriana, dar am vorbit cu Amal despre asta si am decis ca nu merita”, a dezvaluit el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de George Clooney (@_george__clooney_official)

„Era asociata cu o tara cu care, desi suntem aliati, e destul de dubioasa uneori, si m-am gandit: ‘Ei bine, daca imi rapeste chiar si un minut de somn, nu merita'”, a adaugat actorul american.

„Trebuie sa ne traim viata”

Clooney, care are doi gemeni in varsta de patru ani cu sotia lui, Amal (43 de ani), a explicat si de ce a jucat mai putin in ultimii ani, scrie People.

„In general, n-au mai fost asa multe roluri bune – si, uite, nu mai trebuie sa joc. Eu si sotia am avut discutia asta cand am facut 60 de ani in vara. I-am zis ‘inca pot sa ma descurc binisor si amandoi iubim ceea ce facem. Dar trebuie sa ne asiguram ca nu ne bagam singuri in ceva aiurea’. O parte din asta inseamna sa ne asiguram ca ne traim viata”, a explicat el.

Momentul emotionant in care George Clooney si sotia lui, Amal, au decis sa devina parinti

La inceputul acestei luni, George Clooney a discutat cu Marc Maron, in podcast-ul „WTF with Marc Maron”, despre cum se simte ca tata in varsta si cum ii influenteaza acest lucru viata si munca. „Am vorbit ieri despre asta cu Amal fiindca am facut 60 de ani. Uite, trebuie sa regandim felul in care ne ducem viata”, a spus el.

„La 60 de ani, poti sa-i razi putin Diavolului in fata”

Clooney a adaugat ca atat el, cat si Amal, au stabilit ca pe viitor sa puna familia pe primul loc, inaintea carierei: „Muncim mult amandoi. Ea lucreaza extraordinar de mult si bine. Am spus doar ca nu trebuie sa facem una ca sa facem alta. Daca nu ai o slujba, esti mort. Dar trebuie sa ne si asiguram ca petrecem mai putin timp in fata computerului sau plecati de acasa.”

„60 e un numar, dar am facut tot ce se putea pe plan fizic si, sa bat in lemn, sunt in forma. Ma simt sanatos. La 60 de ani, poti sa-i razi putin Diavolului in fata, la 80 nu poti si sunt 20 de ani de acum incolo. 20 de ani se duc intr-o clipita si mai repede cand esti batran”, a mai spus Clooney.

Starul poate fi urmarit in „The Tender Bar”, alaturi de Ben Affleck. Filmul va fi lansat in anumite cinematografe din Statele Unite pe 17 decembrie. Productia va fi disponibila pe Amazon Prime Video incepand din 7 ianuarie.

Foto: PR.