Povestea de dragoste dintre George Clooney si Amal Clooney: Cererea in casatorie a fost un dezastru si a durat prea mult pana sa spuna DA

1
De Cristina Tudor
5 nov. 2022

George Clooney a dezvaluit recent noi detalii despre modul in care a cerut-o in casatorie pe sotia sa avocata, Amal Clooney, cu care s-a casatorit in 2014.

Invitat la The Drew Barrymore Show, actorul in varsta de 61 de ani a spus ca cererea in casatorie nu a mers atat de bine, dar este fericit ca a spus DA chiar si dupa 20 de minute de asteptare.

„A fost un dezastru, l-am planificat, am planificat totul”, a inceput el spunand ca Amal a gasit inelul cu diamant in sertarul din bucatarie, dar a crezut ca, din greseala, o alta femeie l-a lasat acolo.

Clooney a declarat ca a facut tot ce se face la un astfel de eveniment, cum ar fi sa puna muzica romantica, mai exact o anumita melodie.

„Am pus inelul in sertar si incepe cantecul si i-am spus ca exista o bricheta acolo pentru a putea reaprinde o lumanare pe care chiar eu o stinsesem.”

„Vede inelul din sertar, il scoate si spune: Este un inel acolo. Ca si cum cineva il lasase acolo cu ani in urma.”, adauga George Clooney.

Dupa spusele actorului, raspunsul s-a lasat asteptat din cauza playlistului, deoarece melodia aleasa nu mai aparea, in timp ce el statea in genunchi in fata ei.

Apoi el a spus: „Asculta, as vrea sa ma casatoresc cu tine, dar nici nu sunt tanar si stau in genunchi acum si… simt ca mi-as putea pierde un sold”, a glumit el.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.