Karma de familie: 6 semne ca platesti „datoriile” stramosilor tai si cum sa te eliberezi de ele

1
De Cristina Tudor
10 oct. 2020

Afla daca porti pe umeri karma familiei tale, daca esti izbavitorul karmic al neamului tau si ce poti face pentru a taia corzile energetice.

Cand vorbim despre karma, ne concentram atentia asupra propriilor actiuni individuale – aducem pozitivitate sau negativitate in Univers? Cu toate acestea, cativa oameni selectati de Unviers pot purta o povara mult mai grea, si anume karma familiei lor de-a lungul unor generatii numeroase.

Karma se poate acumula in timp si poate fi extrem de dificil de carat de-a lungul vietii. Din fericire, avem si o veste buna – corzile energetice pot fi taiate astfel incat sa te eliberezi de toata durerea si de legatura cu karma stramosilor.

Iata care sunt cele mai intalnite semne ca platesti datoriile stramosilor tai:

1. Uneori ai o problema de sanatate inexplicabila. Exista momente cand energia karmei cantareste asupra noastra cu o presiune atat de mare incat poate provoca dureri si suferinte fizice.

2. Iti este teama de efectele karmei negative. Poate ca nu iti dai seama, insa depui eforturi uriase pentru a te proteja de consecintele karmei negative – te concentrezi prea mult timp evitand negativitatea si incerci sa aduci energia pozitiva in toate domeniile vietii tale.

3. Iti dai seama ca ai o stare mai inalta de constientizare spirituala in comparatie cu familia ta. Te simti conectata cu energia spirituala, esti mai constienta de puterea Universului asupra noastra.

4. Te gasesti prinsa in probleme familiale ciudate sau chiar bizare. Incerci cat poti sa le eviti, insa de fiecare data esti atrasa de toate conflictele familiale, de probleme, de drame.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.