5 semne ca ai o datorie karmica si cum o poti anula

1

Toata lumea a auzit despre karma si, de obicei, ii este oferita o conotatie negativa, caci se considera ca este urmarea unui comportament nepotrivit, care trebuie pedepsit. Dar karma nu este doar despre reversul medaliei, ci are legatura si cu trecutul de dinainte de a ne naste.

Este o idee care se bazeaza pe faptul ca toti avem un fel de datorie energetica fata de univers. Aceasta se datoreaza faptului ca ne-am nascut intr-un anumit moment, loc si sub semnul anumitor constelatii. Din acest motiv, credem ca destinul nostru este influentat de deciziile pe care le-am luat in vietile anterioare si ca avem o datorie energetica de rambursat.

Ce este o datorie karmica

Conform numerologiei, datoria ta karmica este asociata cu natura ciclica a universului si a tot ceea ce exista in el, inclusiv cu ciclurile tale de nastere si renastere.

Numerele datoriei karmice reprezinta numarul de lectii pe care trebuie sa le inveti sau numarul de probleme pe care esti menit sa le depasesti in aceasta viata si sunt obtinute prin observarea zilei tale de nastere.

Care este semnificatia zilei tale de nastere, potrivit numerologiei

Daca simti ca ai o datorie karmica pe care trebuie sa o rambursezi, exista cateva semne care te-ar putea ajuta sa o identifici.

1. Ai tendinta de a fi ingrijitoare pentru anumite persoane

Karma ar putea sa iti influenteze tendinta de a avea grija de anumite persoane ca o rasplata a datoriei survenite din egoism sau din umilinta de care ai dat dovada intr-o viata anterioara.

2. Ai o relatie karmica in viata ta

O relatie karmica este una care adesea se simte implinita sufleteste si extrem de puternica, dar este, de asemenea, toxica si epuizanta din punct de vedere emotional. Asta se intampla pentru ca ai o datorie fata de acea persoana sau, cel mai probabil, trebuie sa inveti o lectie despre motivul pentru care relatia nu functioneaza.

Ce este „relatia karmica” si ce ai de invatat din ea

3. Te afli frecvent in situatii care iti dau de gandit

Daca te confrunti cu acest lucru, poate insemna ca in prezent acumulezi datorii in aceasta viata actuala sau fata de tine insati. Incearca sa inveti din fiecare lectie pe care ti-o da universul si sa te gandesti ca totul se intampla cu un motiv.

4. Simti ca stai in loc

Poti avea sentimentul ca esti blocata intr-un anumit punct din viata ta si nu poti sa avansezi. Acest lucru poate fi asociat cu o datorie karmica pe care trebuie sa o platesti. Instinctul tau iti va spune cel mai bine ce poti face pentru a evolua. Asculta-ti inima si fa acele lucruri care iti vor curata spiritul de povara datoriei karmice.

5. Simti ca traiesti intr-o bucla

Un alt semn al unei datorii karmice este ca iti poti gasi mereu aceleasi tipare in viata ta. De exemplu, poti atrage mereu aceleasi tipuri de parteneri sau poti avea aceleasi probleme financiare repetate. Aceste tipare pot fi asociate cu o datorie karmica. Pentru a sparge acest ciclu, este nevoie sa identifici care sunt motivele care te aduc in acele situatii. Poate fi vorba despre un episod din trecutul tau sau chiar din trecutul unui membru al familiei, pe care l-ai preluat transgenerational. Cand intelegi motivul pentru care te pui in anumite conjuncturi, poti invata sa le eviti.

Karma de familie: cum poti vindeca ranile transgenerationale si traumele din mama in fiica

Cum poti anula o datorie karmica

Exista cateva moduri prin care poti face acest lucru, cum ar fi sa meditezi sau sa iti faci timp sa reflectezi asupra vietii tale. De asemenea, poti sa practici iertarea si sa incerci sa raspandesti iubire si bunatate in jurul tau.

Un alt mod prin care poti rambursa datoria karmica este sa faci fapte bune sau sa iti dedici timpul si energia pentru a ajuta alti oameni. In acest fel, poti incepe sa echilibrezi energia negativa a datoriei karmice cu energia pozitiva.

Rambursarea datoriei karmice poate dura ceva timp, dar este important sa ramai dedicata si sa perseverezi in ceea ce faci. Cu rabdare si determinare, poti ajunge la un punct in care sa simti ca totul se deblocheaza si ca iti poti trai viata asa cum vrei.

Foto: depositphotos.com