5 pasi pentru a inversa si elimina karma negativa din viata ta in 2022

1
De Cristina Tudor
9 ian. 2022

Karma are un stil incredibil de a echilibra lucrurile.

Oamenii cu suflet bun primesc intotdeauna ceea ce merita, in timp ce actiunile sau atitudinile negative duc adesea la rezultate neplacute. Lucrul bun despre legile karmice este ca oamenii pot rupe tiparul karmei negative, cu conditia sa respecte pasii potriviti.

Ce este karma negativa?

Karma negativa este opusul karmei bune si este adesea caracterizata de aparitia unor lucruri rele. Iti dai seama ca ai un ciclu karmic slab atunci cand lucrurile nu mai merg asa cum iti doresti tu sa mearga (pot fi evenimente negative care par sa nu se mai incheie, locuri de munca la care nu reusesti sa evoluezi, accidente neplacute sau lupte inutile cu destinul).

Poti schimba karma negativa? Sigur ca da. Aceasta este reversibila – iti poti schimba norocul si poti atrage energia pozitiva in viata ta. Cum poti face asta? Iti spunem noi in cele ce urmeaza.

5 Pasi pentru a inversa karma negativa si a o elimina din viata ta in acest an

1. Identifica tiparul

Pe masura ce inveti cum sa scapi de karma negativa, regula de aur este sa intelegi mai intai unde este problema. Poate fi vorba despre cariera ta, unde lucrurile nu mai evolueaza, despre relatiile amoroase care par sa nu infloreasca sau chiar despre un lant neintrerupt de prieteni toxici. Intreaga idee este sa intelegi experientele sau problemele care apar din karma negativa.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com