Moduri prin care iti poti imbunatati karma, pentru a atrage magia in viata ta

1
De Cristiana Astefanoaiei
17 oct. 2023

Exista o metoda foarte buna prin care sa te asiguri ca primesti doar ce iti doresti.

Karma este modalitatea prin care Universul iti da inapoi ceea ce ai oferit. Karma inseamna „ceea ce se intampla se intoarce”. Daca oferi energie buna, aceasta se va intoarce, la fel si energia negativa. Adesea, ne traim vietile pe pilot automat, fara sa ne dam seama ca ceea ce gandim atragem.

In momentul in care traiesti constient, incepi sa atragi magia in viata ta.

Spune adevarul

Cand spui adevarul, le permiti sa intre in viata ta oamenilor care, de asemenea, spun adevarul. Nu numai ca vei atrage in viata ta oameni de incredere, dar te vei simti mai bine stiind ca traiesti in mod autentic, fara sa fii nevoita sa acoperi minciunile cu alte minciuni.

Ajuta oamenii

O viata traita ajutandu-i pe cei ce au nevoie nu este niciodata o viata irosita, asa ca foloseste-ti talentele si trasaturile unice pentru a-i ajuta pe cei din jurul tau. Aceasta metoda de a-ti imbunatati karma este cea mai la indemana, caci poti oricand sa faci o fapta buna.

Schimbarile de lifestyle pe care le-am facut pentru a-mi imbunatati memoria si concentrarea

Bucura-te de meditatie

Cand totul pare dificil, pur si simplu du-te in interiorul tau si linisteste-ti mintea. Acorda atentie gandurilor tale si asigura-te ca acestea raman pozitive, astfel incat sa poti continua sa atragi lucruri bune de la univers. Este important sa te conectezi des cu sinele tau cel mai inalt, ca sa poti sa emani energie buna.

Traieste cu sens

Orice faci in viata, fa-o pe deplin si stabileste-ti intentii clare pentru ceea ce iti doresti. Fiecare zi care iti este oferita are menirea de a te duce mai aproape de fericire. Bucura-te atat de oportunitatile pe care le primesti de la viata, cat si de provocarile pe care le intampini, caci toate au rolul lor.

Daca ai nevoie de ceva care sa-ti aduca aminte ca tu poti aduce magia in viata ta, poarta un tricou din bumbac organic, cu un imprimeu de catifea „MAGIC.”. De fiecare data cand il porti, iti dai seama ca in mintea ta sta puterea de a avea parte de experiente extraordinare.

TRICOU DIN BUMBAC ORGANIC ALB CU IMPRIMEU DE CATIFEA "MAGIC."

Tricou cu imprimeu de catifea „MAGIC.” 189 lei, shop.andreearaicu.ro

8 alegeri benefice pe care le poti face in Octombrie, luna sanatatii mintale

Practica bunatatea si compasiunea

Viata functioneaza in cicluri de a da si a primi, iar cu cat oferi mai mult, cu atat vei primi mai mult. Nu devii niciodata mai sarac pentru ca esti generos, ba dimpotriva: devii mai bogat in experiente si emotii pozitive. La un moment dat, ceea ce oferi se intoarce la tine insutit. Lumea nu poate avea niciodata suficienta bunatate, asa ca asigura-te ca esti blanda si atenta cu cei din jurul tau. Prin aceasta atitudine vei atrage magia in viata ta.

Foto: Freepik.com