Kylie Jenner, despre educatia fiicei sale si planurile pe care le are pentru ea: „Stormi va fi isteata, blanda si determinata”

1
De Irina Constantin
23 mai 2021

De curand, Kylie Jenner si-a deschis sufletul si a vorbit sincer despre cum pandemia a afectat-o atat pe ea, cat si pe fiica ei in varsta de trei ani.

Celebra Kylie Jenner, cea mai mica sora din familia Kardashian/Jenner, a vorbit deschis despre cum s-a simtit in pandemie. Desi a intampinat si momente grele, ea este recunoscatoare pentru cateva lucruri bune care au venit la pachet cu intreg contextul COVID-19.

Kylie Jenner: „A fost un an greu, dar partea buna a fost ca am putut petrece mai mult timp cu familia mea.”

Inainte de pandemie, povesteste Kylie, nu a avut niciodata o perioada in care sa nu faca absolut nimic. „A fost o perioada atat de dificila pentru multe persoane. Sunt recunoscatoare ca am putut folosi tot acest timp doar pentru a sta mai mult cu fiica mea”, a spus ea intr-un interviu pentru revista TMRW.

Cand vine vorba despre Stormi, fetita ei de doar trei ani, Kylie spune ca planuieste sa o educe cat de bine poate. Isi doreste ca micuta sa fie desteapta, blanda si altruista, dar si foarte determinata.

„Cine stie? Poate intr-o zi Stormi va conduce imperiul Kylie Cosmetics. Doar daca vrea!”, spune Kylie.

La varsta de doar 23 de ani, Jenner a reusit sa construiasca un business extrem de mare, cu o valoare inestimabila. Ea spera ca Stormi il va putea prelua, la un moment dat. Cu toate acestea, ea pune accentul asupra individualitatii si a dorintelor personale ale micutei. „O cresc ca pe o mostenire a mea!”, completeaza Kylie.

Sursa: Instagram

„Cea mai mare schimbare pentru mine a fost atunci cand am devenit mama.” – Kylie Jenner

Kylie povesteste in revista TMRW si despre felul in care sarcina i-a schimbat viata. Aceasta considera ca a evoluat enorm de la nasterea lui Stormi si continua sa creasca in fiecare zi, alaturi de ea. „Ador sa invat si incerc sa devin cea mai buna versiunea a mea”, povesteste Kylie.

Totodata, Kylie este constienta si de faptul ca influenteaza in mod real 234 de milioane de urmaritori. Ea incearca sa fie un model cat se poate de bun, dar mai presus decat orice, vrea sa fie ea insasi.

Foto: Instagram/Kylie Jenner