Kylie Jenner spune ca nu-si mai editeaza fotografiile de pe Instagram: „A fost doar o faza prin care am trecut”

1
De Teodora Tirca
25 iul. 2023

Kylie Jenner sustine ca nu-si mai editeaza niciuna dintre fotografiile de pe Instagram – desi recunoaste ca a facut acest lucru in trecut.

In timpul episodului de joi din „The Kardashians”, starul reality TV in varsta de 25 de ani s-a intalnit cu surorile Khloé si Kourtney Kardashian pentru a vorbi despre modul in care au influentat „standardele de frumusete” de astazi.

„Simt ca avem o influenta uriasa, dar ce facem cu aceasta putere?” le-a intrebat Jenner pe surorile ei mai mari.

„Vad atat de multe fete tinere pe internet care acum isi editeaza complet fotografiile. Si au devenit chiar pricepute”, s-a mirat ea.

„Si eu am trecut prin faza asta. Simt ca acum sunt intr-un loc mai bun. Dar alti oameni iti pot insufla nesigurante, stiu asta.”

Instagram/@kyliejenner

Intr-o confesiune, Jenner a remarcat ca, desi este „normal sa fii nesigur uneori”, ea era foarte increzatoare – in ciuda a ceea ce credeau oamenii despre ea.

Trei zodii cu personalitate puternica. Daca te-ai nascut in aceste semne, ai lumea la picioare

Despre zvonurile ca si-ar fi schimbat total chipul cu operatii estetice

„M-am iubit intotdeauna. Inca ma iubesc. Una dintre cele mai mari conceptii gresite despre mine este ca eram acest copil nesigur, care a apelat la numeroase operatii estetice pentru a-si schimba toata fata – ceea ce este fals. Nu am apelat decat la fillere si nu vreau ca asta sa faca parte din povestea mea.”

Instagram/@kyliejenner

„Retelele sociale au fost un experiment interesant pentru mine”, a continuat Jenner mai tarziu. „Tocmai pentru ca am auzit toate lucrurile negative si zvonurile posibile pe care cineva le-ar putea imprastia despre mine, am devenit cumva mai puternica. Comentariile negative nu ma afecteaza deloc, am capatat toleranta cu timpul.”

Spre deosebire de Kylie, Khloé a remarcat ca si-a „strans” toate „nesigurantele” din „societate” si trolii online.

„Am fost sfasiata din momentul in care am aparut la televizor”, a spus starul de 39 de ani intr-o confesiune. „Si atunci am inceput sa schimb lucruri la felul in care arat… Dar inca mai sunt oameni care ma hartuiesc in mod constant. Nu ma placeai in trecut si nu-ti place de mine nici acum? Cum ar trebui sa fiu?”.

In timp ce discuta pe acest subiect cu surorile ei, Khloé a adus chiar si o fotografie veche cu ea, comentand ca arata de parca „purta un costum de grasi”. Ea a subliniat, de asemenea, ca probabil nu si-ar fi facut niciodata o operatie la nas daca mama lor, Kris Jenner, nu ar fi facut comentarii despre asta.

In mod similar, Jenner a remarcat ca nu ar fi fost niciodata atat de nesigura in privinta urechilor ei daca cei din familie nu ar fi ras de ea pe tema asta cand era mai tanara. Ea a mai spus ca a invatat sa le iubeasca abia dupa ce a avut-o pe fiica ei, Stormi.

Foto: Instagram/@kyliejenner