Kylie Jenner a vorbit despre greutatile de dupa nasterea fiului ei: „Nu-i usor mental, fizic, spiritual…“

1
De Maria Constantin
23 mart. 2022

Vedeta le-a transmis cateva ganduri mamelor care se confrunta cu depresia postpartum.

Kylie Jenner a scris, saptamana trecuta, pe Instagram Stories, despre dificultatile pe care le intampina dupa venirea pe lume a fiului ei, Wolf, pe 2 februarie.

Vedeta care mai are o fetita in varsta de patru ani, Stormi, cu iubitul ei, Travis Scott, le-a spus celor care o urmaresc pe reteaua de socializare ca depresia postpartum este greu de infruntat. „Vreau doar sa spun ca depresia postpartum nu este usoara; e foarte greu. Pentru mine, aceasta experienta a fost putin mai grea decat cand am nascut-o pe fiica mea; nu-i usor mental, fizic, spiritual. E o nebunie”, a scris modelul.

Foto: Instagram/@kyliejenner

Jenner a facut referire si la presiunea de a se intoarce dupa nastere la rutina vietii obisnuite: „Nu am vrut sa revin fara sa spun asta deoarece intram pe Instagram – si cred ca alte mame se vor regasi in asta – si pare ca pentru toti ceilalti e atat de usor; asta ne face sa punem presiune pe noi”.

Care sunt simptomele depresiei postnatale si cum o gestionezi

E in regula sa nu fii in regula

„Este ok sa nu fii ok. La un moment dat am realizat ca puneam multa presiune pe mine… si continui sa-mi reamintesc ca am creat un om, un baietel frumos si sanatos si ca trebuie sa incetam sa mai punem presiune pe noi ca sa ne intoarcem la ce era inainte. Nici fizic, nici mental, dupa nastere”, a mai spus Jenner.

Foto: Instagram/@kyliejenner

Kylie Jenner, care va aparea alaturi de familia ei in serialul Disney + „Kardashians”, nu l-a prezentat pana acum pe fiul sau, noteaza Glamour. Ea a publicat doar o fotografie cu mana lui pentru a confirma nasterea.

Foto: Instagram/@kyliejenner