6 lucruri pe care sa ti le amintesti in zilele in care viata ta e complet data peste cap

1
De Cristina Tudor
11 dec. 2019

Aminteste-ti ca viata ta este o lucrare in desfasurare. Iar daca astazi iti este greu, nu inseamna ca nu faci tot posibilul pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

Inseamna doar ca iti doresti ca ziua de maine sa fie mai buna, iti doresti sa fii fericita astfel incat sa simti ca traiesti viata pe deplin. Inseamna ca esti hotarata sa iti vindeci inima, sa iesi din zona de confort si sa cultivi darurile pe care stii ca vrei sa le impartasesti.

Cazi de sapte ori…te ridici de opt.Cateva lucruri pe care sa ti le amintesti in zilele in care te confrunti cu atat de multe lucruri incat nu mai stii de tine:

1. Fericirea nu este niciodata constanta si nici nu trebuie sa fie. Daca nu am avea zile mai putin frumoase, de unde am mai cunoaste adevarata fericire? Fericirea este un sir de momente care vin si pleaca, adaugand dulceata vietii tale.

2. Esecurile sunt situatii temporare care te invata lectii necesare. Cele mai bune lectii de viata sunt de obicei invatate in cele mai dificile momente ale vietii tale si in cele mai grave greseli. Da, vei da gres uneori. Cu cat accepti mai repede acest lucru, cu atat evoluezi mai bine.

3. Chiar daca nu iti dai seama acum, sa stii ca faci progrese. Este posibil sa nu fii acolo unde iti doresti tu sa fii, insa daca te gandesti la asta inseamna ca nu mai esti acolo unde ai fost candva. Ai incredere in tine si nu te da batuta, mergi mai departe.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.