Maniera in care iti doresti sa fii iubita, in functie de zodie

cum iti doresti sa fii iubita
1
De Alice Moisescu
5 ian. 2019

Fiecare femeie simte dragostea in mod diferit, unic… Astfel ca, daca pentru unele dintre noi dragostea se manifesta ca o nevoie mai mult sau mai putin acuta de atasament, pentru celelalte iubirea poate ajunge sa insemne… totul!

Afla si tu cum iti doresti sa fii iubita si ce reprezinta, de fapt, dragostea pentru tine. In functie de semnul astral, desigur!

BERBEC

Nativele nascute in Berbec sunt firi spontane, energice. Ele au nevoie de un partener care sa le tina mereu in priza, fara a le plictisi. Mult noroc cu asta!

TAUR

Nativele din Taur isi doresc un partener care sa le accepte cu bune si cu rele si sa le inteleaga. Pentru a-i oferi iubirea ta, e nevoie ca omul de alaturi sa iti dovedeasca faptul ca este demn de incredere.

GEMENI

Nativele nascute sub semnul Gemenilor au nevoie de cineva care sa le iubeasca profund, insa care sa nu le priveze de libertate. Acest lucru poate fi destul de dificil, intrucat multi vad in asta superficialitate. Poate ca e timpul sa renunti la stilul acesta de viata si sa devii mai responsabila…

RAC

Nativele din Rac devin extrem de loiale, odata angajate intr-o relatie serioasa. Insa au deseori tendinta de a da inapoi, caci nu au incredere suficienta nici in ele insele, nici in partener. Relatia ta ideala se poate dezvolta prin comunicare, ceea ce inseamna ca ai nevoie de un partener care sa te asculte si sa te inteleaga.

LEU

Nativele nascute in semnul Leului sunt persoane care merita iubite la superlativ, astfel ca si ele, la randul lor, sunt dispuse sa ofere inzecit! Cand promit un lucru, acestea se tin de cuvant si isi trateaza partenerii regeste.

FECIOARA

Nativele nascute in semnul Fecioarei sunt firi inteligente si muncitoare. Asadar, au nevoie langa ele de o persoana fix cu aceleasi calitati. Se simt cu adevarat implinite cand intalnesc pe cineva asemeni lor.

BALANTA

Pentru ca sunt firi rationale, Balantele au nevoie de un partener care sa le iubeasca mai mult pentru modul in care gandesc. Savureaza discutiile intelectuale, astfel ca au nevoie de motivatie la nivel mental pentru a permite cuiva sa intre in viata lor.

SCORPION

Nativele nascute in Scorpion nu isi pierd timpul cu relatii care nu prezinta incredere. Isi doresc o persoana loiala alaturi, care sa le respecte si sa le asculte, inainte de toate. Au nevoie de un partener calm si dornic sa le desluseasca chiar si cele mai adanci si mai ascunse secrete.

SAGETATOR

Nativele nascute in zodia Sagetatorului au nevoie de multa emotie in viata lor si de un partener care sa le accepte nebunia. Desi sunt firi aparent pretentioase, se multumesc cu putin daca vad ca persoana draga ele face sacrificii pentru ele.

CAPRICORN

Familia este totul pentru nativele nascute in zodia Capricorn. Astfel ca… au nevoie de un partener care sa se gandeasca la intemeierea unui camin. Partenerul trebuie sa fie loial, de incredere, stabil si foarte rational, pentru a se potrivi nevoilor unei native Capricorn.

VARSATOR

Nativele nascute in Varsator sunt cam complicate atunci cand vine vorba de dragoste. Vor ca partenerul lor sa munceasca din greu pentru a le impresiona sau a fi demn de ele. Uneori simt nevoia de libertate, alterori isi doresc afectiune, iubire… Au nevoie de un partener care sa le inteleaga starile uneori contradictorii.

PESTI

Nativele nascute in zodia Pesti cauta o relatie neconventionala, intrucat prioritatile lor se invart in jurul personalitatii lor artistice. Maniera in care vor sa fie iubite tine foarte mult de pasiunile lor si de propriul… univers.

Foto: Instagram – Michael Belnap