Marina Almasan: „Ultima despartire a venit la pachet cu o dezamagire uriasa”

1
De Cristina Tudor
27 dec. 2019

Are intotdeauna zambetul pe buze, chiar daca in spatele surasului ei se ascund suferinte de neimaginat.

Marina Almasan a vorbit pentru ”OK!” despre trairile ei mai putin cunoscute, despre iubirile care au venit in galop si au plecat in varful picioarelor, despre dezamagiri.Cum arata viata celei care pare sa stie totul despre „Femei de 10, Barbati de 10”, dincolo de emisiunea pe care o realizeaza la TVR 2, descoperiti in povestea urmatoare!

OK!: Unde te vor gasi sarbatorile, unde vei fi de Craciun, de Revelion?

Marina Almasan: Obligatoriu in familie! Ma bucur sa-i am inca alaturi pe dragii mei parinti, apoi pe Victor, pe Georgica, pe fratele meu Sergiu, cu familia lui. Va fi o adunare mare si vesela. Revelionul pentru mine nu reprezinta, din pacate, un mare prilej de bucurie si consider ca niciun om rational nu poate chiui de bucurie cand i se mai duce un an din viata! Voi avea, asadar, un Revelion cuminte, tot alaturi de cei dragi, caci consider ca a mai sta si acasa, alaturi de ei, dupa ce tot anul am calatorit in toate colturile lumii, este, in cazul meu, chiar un “must”!

OK!: Ce iti place sa pregatesti atunci? Care sunt preparatele cu care poti da gata pe orcine?

Marina Almasan: Desi imi place sa bucataresc, sunt destul de „traditionala” in configurarea meselor de sarbatori. Mai mult, la astfel de ocazii, familia mea isi imparte responsabilitatile, pentru ca toti se simt obligati sa contribuie la festin, intelegand perfect „deranjul” pe care-l resimte cel care alege sa fie gazda!Anul acesta, de exemplu, am scapat de sarmale (le va face fratele meu, Sergiu), si de cozonaci (specialitatea mamei!). Fiind eu gazda, restul va cadea pe umerii mei. Dar vor fi alaturi de mine Georgica si Victor, asa ca voi avea doi asistenti de nadejde, numai buni de…exploatat!

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Facebook