Declaratia emotionanta de la Premiile Emmy 2018: Milo Ventimiglia si lectia despre iubire

1
De Maria-Anca Zarnescu
19 sept. 2018

Ce poate fi mai sexy decat un barbat care vorbeste cu sufletul deschis despre iubire, greseli si bucuria de a trai? Milo Ventimiglia a facut declaratii impresionante despre felul cum vede personajul din serialul This is Us si despre valorile pe care le urmeaza in fiecare zi!

Actorul american, nominalizat in acest an la Premiile Emmy 2018 pentru rolul lui Jack din serialul This is Us, are cateva principii de viata care te vor inspira cu siguranta.

Starul a povestit pentru Eonline.com care sunt lucrurile importante pentru el, cum isi gaseste fericirea si cum incearca sa isi ordoneze viata in asa fel incat sa traiasca impacat.

„Traieste cu iubirea!”

„Motto-ul meu in viata, daca ar fi sa am unul, este „Traieste cu iubire”, a declarat starul american pentru Eonline.com. Pentru a-si explica alegerea, actorul a povestit mai multe despre relatia cu personajul pe care-l interpreteaza, dar si cu familia Pearson din serial. Ventimiglia a declarat pentru presa straina ca aceasta relatie se bazeaza cumva pe valorile pe care atat el, cat si personajul sau le impartasesc si pe similaritatile din viata lor. „Incerc cat de mult pot sa imi simplific viata, incerc sa ma ghidez dupa dragoste si incerc sa fiu mai bun”, a povestit el.

Greselile fac parte din viata noastra

Oameni suntem, deci facem greseli – asta nu mai e demult un secret – dar acestea sunt importante pentru dezvoltarea noastra. Milo a spus ca nici viata lui nu este lipsita de greseala, insa pentru el este mai important efortul de ramane bland si iubitor. „Am gresit si eu, nu zic nu, insa, dar incerc cu toate acestea sa fiu cat pot de mult un promotor al iubirii, al blandetii si al bunatatii”.

Ventimiglia a invatat la randul sau o lectie despre bunatate

Actorul a povestit si de unde a fost inspirat si cum a realizat cat de importante sunt aceste valori pentru viata si dezvoltarea lui.

Vedeta care l-a inspirat a fost Will Smith, in timpul filmarilor pentru The Fresh Prince of Bel-Air, film in care Milo obtinuse un rol secundar. „Nu am vorbit cu el. Doar ne-am intalnit. Eram doar un copil cu o singura replica de spus in tot filmul. Insa, l-am vazut tratandu-i pe toti cei din jurul lui cu blandete si respect. La 18 ani am vazut unul dintre cele mai mari staruri fiind amabil si natural. Atunci m-am gandit ca vreau sa fiu exact ca el!” a declarat actorul.

Foto: Getty Images