3 obiceiuri care transforma legea atractiei in dusman

1
De Cristina Tudor
28 dec. 2020

Gandirea pozitiva este minunata insa nu si atunci cand o fortezi.

Legea atractiei este ca o sabie cu doua taisuri care poate functiona atat in favoarea cat si in defavoarea noastra. Depinde de tine si de vibratia ta. Iata trei obiceiuri care o transforma in dusmanul tau.

1. Crezi ca trebuie sa fii intotdeauna pozitiva

Gandirea pozitiva este minunata insa nu si atunci cand o fortezi. Ea nu trebuie sa fie rezultatul unui efort constient ci al atitudinii tale fata de viata si de oameni.

Nu te poti forta sa fii fericita despre lucruri sau persoane care nu starnesc aceasta stare in tine in mod organic. Sa pretinzi ca totul merge bine atunci cand experimentezi dezamagire, vinovatie, frica sau rusine. Sa iti reprimi trairile nu inseamna sa fii fericita. Din contra, aceasta duce la frustrare si la senzatia ca suntem nevrednici de iubire. Adevarul are intotdeauna o vibratie mai mare decat fericirea falsa.

2. Te concentrezi mai mult pe manifestare decat pe vindecare

Legea atractiei face in asa fel incat sa atragi in viata ta situatii si oameni care sunt pe aceeasi frecventa cu tine. Este minunat sa iti doresti ceva insa este la fel de important sa lucrezi cu tine. Spre exemplu, nu este nimic rau in a-ti dori un partener de viata insa trebuie sa fii pregatita sa il primesti. Daca motivul pentru care vrei pe cineva in viata ta este acela de a te face sa uiti de singiratate, este foarte probabil ca vei ajunge sa experimentezi singuratatea in doi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.