5 plannere care te vor ajuta sa ramai organizata pe tot parcursul anului

1
De Irina Constantin
21 ian. 2021

Fie ca esti o fire super organizata sau ai vrea sa integrezi mai multa disciplina in viata ta, gaseste acel instrument care te va ajuta sa fii mai productiva.

Chiar daca ai la dispozitie zeci sau sute de aplicatii care promit sa iti tina toate informatiile intr-un loc, este ceva special la o agenda/planner de hartie. O poti deschide, o poti rasfoi, o poti lua cu tine oriunde si iti poti pune in ea toate secretele, gandurile, dorintele si visurile. In plus, o poti pastra peste ani si o poti reciti atunci cand devii nostalgica.

Prin urmare, daca te gandesti sa te organizezi mai bine anul acesta, iti prezentam cateva optiuni accesibile, eficiente si, nu in ultimul rand, stylish!

1. Jurnalul Recunostintei

Stiai ca in zilele in care practici recunostinta esti mai productiva si mai eficienta? Un Jurnal in care sa poti nota motivele pentru care te-ai trezit in aceasta dimineata si ce iti ofera energia pozitiva de a continua in ciuda adversitatilor iti va imbunatati perspectiva asupra propriei vieti si te va ajuta sa abordezi fiecare task cu zambetul pe buze.

46 lei, shop.andreearaicu.ro

2. Mini planner cu to do list

Daca esti in cautarea unui planner mic, pe care sa il poti lua cu tine peste tot, incearca-l pe acesta. Ai spatii sufcient de mari pentru fiecare saptamana, loc pentru scrierea taskurilor zilnice, dar si liste to do pentru a urmari totul mai usor.

Mini planner din imitatie de piele, Stradivarius, 39,90 lei

3. Carnet punctat pentru bullet journal

In cazul in care agendele foarte structurate iti creeaza disconfort si preferi, mai degraba, un spatiu in care sa te poti juca dupa bunul plac, incearca un carnet punctat, cu paginile deja numerotate.

Acesta iti permite sa ai un cuprins, sa desenezi, sa faci tabele, liste, diagrame si alte forme de urmarire a obiectivelor, bifare a listelor si asa mai departe.

Carnet dotted Legami, Carturesti, 59,90 lei

Acest carnet are coperta tare si elastic, ceea ce il face perfect pentru a fi tinut in geanta, gata sa fie folosit oricand ai nevoie de el. In plus, are si un buzunar secret pentru documente sau notite importante!

4. Agenda anuala cu obiective si evaluare

In cazul in care un carnet gol precum cel de mai sus te intimideaza si te face sa nu scrii deloc in el, incearca o agenda super organizata, precum cea de mai jos.

Planner anual 365 Days, ladycozac.ro, 57 lei

Aceasta este prevazuta cu o pagina pentru scrierea obiectivelor anuale, precum si cu o pagina de autoevaluare, la final. Acestea iti permit sa iti urmaresti progresul si sa tragi concluzii. In rest, ai la dispozitie plannere pentru fiecare luna si fiecare saptamana, in care te poti organiza dupa bunul plac.

5. Ageda Moleskin

Daca adori organizarea eficienta si iubesti sa faci zeci de liste, evaluari si strategii, aceasta agenda este visul tau devenit realitate!

Agenda Pro Project Planner Moleskine, Carturesti, 166 lei

Pe langa faptul ca are o coperta eleganta si rezistenta, agenda Moleskin are structura perfecta pentru a-ti analiza proiectele, a face brainstorming si a-ti programa activitatile. Nu este datata, asa ca poti incepe oricand sa scrii in ea si sa adaugi data manual. Este instrumentul perfect pentru un stil de viata activ si un an plin de proiecte ambitioase!

Foto: Unsplash.com.