Robert Pattinson este cel mai frumos barbat din lume, conform stiintei

1
De Cristina Tudor
8 mai 2021

Robert Pattinson este cel mai frumos barbat din lume si cel care se apropie cel mai mult de perfectiune, conform stiintei.

Starul din Twilight, in varsta de 34 de ani, are aparent cele mai bune trasaturi si proportii faciale, lasandu-i cu mult in urma pe Brad Pitt sau George Clooney.

O tehnica complet noua a fost folosita pentru gasirea barbatului cu proportii perfecte

Pentru a gasi cel mai frumos barbat din lume, chirurgul plastician, celebrul doctor Julian De Silva, a apelat la stiinta. El a folosit o noua tehnica de cartografiere care compara trasaturile fetei cu „Golden Ratio”/”Raportul de aur”, cunoscut si ca standardul de frumusete al grecilor.

Fotografiile cu vedetele masculine de la Hollywood au fost subiectii acestui test, carora li s-au examinat proportiile fetei. Conform standardelor antice grecesti, Robert Pattinson este cel mai frumos barbat in viata

Dupa un rezumat al rezultatelor, s-a ajuns la concluzia ca Robert Pattinson are cele mai apropiate de perfectiune detalii si trasaturi faciale. Rezultatul final de 92,15% este unul uimitor. Ochii, nasul si barbia fiind cele mai bune trasaturi ale sale care il apropie extrem de mult de notiunea de „barbat perfect”.

Vezi mai multe imagini cu Robert Pattinson in galeria de mai sus!
Dupa Robert Pattinson au urmat Henry Cavil, Bradley Cooper, Brad Pitt si multi altii

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Robert Pattinson pentru DIOR.