Robert Pattinson si Suki Waterhouse au o relatie serioasa – se gandesc la casatorie!

1
De Maria Constantin
27 oct. 2020

Pattinson si Waterhouse sunt foarte discreti in privinta relatiei lor. Dar relatia lor foarte puternica se indreapta spre o etapa mai serioasa.

Robert Pattinson si Suki Waterhouse formeaza unul dintre cele mai interesante cupluri tinere de la Hollywood. Iar acum o sursa a declarat pentru E! News ca acestia se gandesc sa treaca la urmatorul nivel.

Foto: Instagram/Suki Waterhouse

„Rob si Suki au vorbit, cu siguranta, despre logodna, dar nu se grabesc. Suki nu-l preseaza, sunt foarte dedicati unul celuilalt”, a spus sursa citata. Aceasta a adaugat ca dupa trei ani impreuna, ei au o relatie puternica si formeaza o pereche potrivita. „Au stat impreuna in Marea Britanie in acest an, iar relatia lor este mai solida ca oricand”, a declarat sursa.

Pattinson a avut filmari in Marea Britanie pentru „The Batman”. Productia a fost reluata dupa ce s-a scris ca starul a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus, scrie InStyle.

Robert Pattinson, nevoit sa renunte la filmarile pentru Batman dupa ce a fost depistat cu Covid-19

Relatia dintre Robert si Suki a inceput in iulie 2018, cand cei doi au fost vazuti iesind impreuna. Ei au stat la Londra dupa inceperea pandemiei, fiind vazuti de mai multe ori in ipostaze romantice in timp ce ieseau la cumparaturi.

Sursa citata de E! News a mai spus ca Pattinson si Waterhouse sunt discreti, dar si „inseparabili si foarte indragostiti”.

Foto: Robert Pattinson pentru DIOR; Instagram/Suki Waterhouse