Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun de ce ai nevoie in viata pentru a te simti fericita si implinita cu adevarat

1
De Cristina Tudor
5 mai 2022

Horoscopul fericirii pentru fiecare zodie in parte: spune-mi in ce zodie te-ai nascut ca sa-ti spun de ce ai nevoie in aceasta viata pentru a-ti simti sufletul implinit si inima fericita.

Berbec

Ai nevoie de aventura. In momentele in care se instaleaza linistea si rutina in viata ta, simti ca totul este banal, repetitiv si ajungi sa te plictisesti. Nu esti fericita decat daca incerci lucruri noi.

Taur

Ai nevoie de consecventa. Tie nu iti place sa fii luata prin surprindere. Vrei sa traiesti o viata simpla alaturi de oamenii la care tii cu adevarat si care te iubesc neconditionat.

Gemeni

Ai nevoie sa fii inconjurata de oameni. Tu esti o fire foarte sociabila, prietenoasa, dornica sa vorbeasca si sa ascultepovesti. Nu poti suporta sa petreci prea mult timp singura, ai nevoie sa fii inconjurata de oameni.

Rac

Ai nevoie de iubire. Tu ai nevoie de afectiune, de dragoste, de sentimente profunde. Tanjesti dupa intimitate zi de zi, clipa de clipa. Nu conteaza ca esti alaturi de partenerul cuplu sau de oamenii dragi din viata ta, cert este sa fii inconjurata de iubire.

Leu

Ai nevoie de atentie. Nu poti suporta cand cineva straluceste mai puternic decat tine. Vrei sa fii in centrul atentiei in orice moment… si doar asa vei fi fericita.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com