Tehnologia pe care Jessica Alba o foloseste pentru rezultate mai bune la fitness

1
De Maria Constantin
15 oct. 2022

Celebritatile adopta tot felul de inovatii cand fac miscare, iar Jessica Alba nu face exceptie. Avantajele obtinute sunt indiscutabile.

Ramona Braganza, antrenoarea actritei, a postat recent pe retelele de socializare o imagine in care aceasta foloseste stimularea electrica a muschilor in timp ce face exercitii, relateaza Shape.

„Cei 25 de ani ca antrenoare a vedetelor mi-au permis sa le prezint clientilor mei multe tendinte. Electrostimularea musculara este ultima tehnologie pe piata de fitness si e foarte populara in Europa”, a explicat ea.

Primul test a mers bine

„Electrostimularea foloseste diferite niveluri de curenti electrici pentru a stimula contractiile musculare. Extinderea fibrelor musculare este mai mare, astfel ca exista o crestere a circulatiei sanguine in organism si o ardere marita a caloriilor intr-un timp mai scurt”, a continuat antrenoarea.

Pe langa imaginea doveditoare, Braganza a postat o alta fotografie in care Jessica Alba apare facand o genuflexiune in timp ce poarta echipamentul de stimulare electrica a muschilor. „Pentru clientii mei care duc vieti foarte aglomerate, trebuie sa fie simplu sa ramana sanatosi si in forma”, a scris ea.

Braganza a declarat pentru Shape ca a fost prima oara cand Alba a folosit electrostimularea musculara. Vedeta se straduieste sa tina pasul cu noutatile tehnologice, colaborand in acest sens cu compania Wiemspro.

„Sesiunea noastra a fost gandita initial pentru a testa costumul si a mers bine”, a explicat antrenoarea. „Jessica a fost mereu deschisa sa incerce lucruri noi”, a spus ea.

O tehnlogie care trebuie folosita cu masura

Stimularea electrica a muschilor creste intensitatea unui exercitiu, permitand efectuarea unui antrenament mai eficient intr-un timp mai scut decat cel obisnuit. Este nevoie sa porti un costum special, alcatuit dintr-o vesta si/sau pantaloni care ofera stimulare electrica unor zone extinse ale corpului in timp ce faci exercitii.

Muschii angajati in efort primesc impulsuri electrice, ceea ce are ca rezultat o solicitare mai buna, a explicat Blake Dircksen, fizioterapeut la clinica Bespoke Treatments din New York, pentru Shape.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jessica Alba (@jessicaalba)

Antrenamentul pentru fesieri postat de Jessica Alba pe YouTube: Ce exercitii face actrita

Braganza intentioneaza sa introduca acest tip de antrenament in pregatirea clientilor sai o data sau de doua ori pe saptamana, acesta fiind nivelul recomandat. „Totusi, sunt constienta ca electrostimularea musculara poate fi foarte dureroasa daca este setata la o intensitate prea mare, asa ca obiectivul meu este sa o folosesc laolalta cu alte modalitati”, a explicat ea.

„Cred ca o persoana care are acces la acest gen de tehnologie trebuie sa-si fixeze niste asteptari realiste, mai ales daca o foloseste pentru a reduce minutele petrecute la sala”, a spus Jaclyn Fulop, fondatoarea Exchange Physical Therapy Group, pentru Shape.

Totusi, folosirea unor produse neomologate poate cauza arsuri, leziuni si iritatii ale pielii, precum si durere, potrivit Agenției americane pentru controlul alimentelor si medicamentelor.

Foto: depositphotos.com