Jessica Alba a avut o copilarie grea: „Am trait pe modul supravietuire si mi-am dorit o viata mai buna de-atat”

1
De Maria Constantin
26 iul. 2022

Vedeta a povestit cum au fost primii ani din viata ei, inainte de a cunoaste succesul la Hollywood.

Jessica Alba a vorbit, intr-un articol publicat in numarul din iulie-august al revistei Glamour UK, despre copilaria sa. Au fost ani frumosi, dar si grei, cand viata sa era complicata si simtea ca familia sa nu avea „o plasa de siguranta”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jessica Alba (@jessicaalba)

„Am crescut pe modul de supravietuire”, a spus ea, adaugand ca familia ei se muta destul de des, intrucat tatal ei lucra in fortele aeriene ale Statelor Unite.

„Parintii mei nu aveau o plasa de siguranta, traiau din bagaj in bagaj. Si astfel, mentalitatea ca a doua zi nu-i nimic garantat… pentru mine a fost ca si cum trebuia sa fac totul ca sa raman cu capul deasupra apei”, s-a destainuit vedeta in varsta de 41 de ani.

Din moment ce a crescut astfel, Jessica Alba s-a obisnuit sa nu aiba asteptari pentru viitor. „Cred ca din cauza ca nimeni nu se astepta sa am succes, n-aveam cum sa dau gres. N-am fost pregatita – nimeni nu se gandea ca o sa ajung cine stie ce… toti credeau ‘Asta e viata ta'”, a marturisit ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jessica Alba (@jessicaalba)

Un singur gand, repetat tot timpul

Vedeta isi aminteste ca avea un singur gand pe care il repeta mereu: „Imi doresc o viata mai buna ca asta. Nu vreau sa traiesc mereu pe modul de supravietuire.”

Asa ca la doar 11 ani, Alba a castigat un concurs de actorie organizat in Beverly Hills. „Atunci mi-am dorit sa fiu actrita, mereu”, a spus vedeta. „Cred ca mereu mi-am inchipuit ca traiesc in pielea altcuiva si in realitatea altcuiva. Cred ca sunt o fire introvertita. Pentru mine era un mod de a ma integra in lume daca puteam fi altcineva”, a adaugat ea.

De ce a renuntat Jessica Alba la actorie cand era la apogeul carierei

Primul sau film a fost „Camp Nowhere”, in care a jucat la doar 13 ani. Productia care a facut-o cunoscuta a fost „Honey”, din 2003. De atunci a mai jucat in „Fantastic Four” (2005), „Sin City” (2005), „Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer” (2007), „Little Fockers” (2010) si „Sin City: A Dame To Kill For” (2014), noteaza People.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jessica Alba (@jessicaalba)

„Nu ma tem de esec, ci ca nu am incercat”

Pe langa cariera de actrita, Jessica Alba conduce si o companie pe care a infiintat-o in 2010, The Honest Company, evaluata acum la un miliard de dolari. „Am abordat-o asa cum am procedat si la Hollywood. Trebuie sa fii neobosit”, a spus ea.

„Nu ma tem de esec. Ma tem de opusul acestuia: ca daca nu incerc, atunci ce rost are?”, a marturisit vedeta.

Intr-un interviu anterior publicat de People, Jessica Alba a spus ca a avut de la inceput o viziune despre cat de mare va deveni compania ei intr-o zi. „Am avut imediat cea mai mare viziune si apoi a trebuit sa o aplic. Am stiut in inima mea ca aceasta companie trebuie sa existe. Daca oamenii stiau ca-si pot lua sanatatea si bunastarea in propriile maini si sa faca alegeri mai bune, de ce sa nu o fac?”, a declarat ea.

„Am avut o mentalitate diferita sau o alta motivatie. A trebuit sa-mi croiesc propriul drum”, a mai spus actrita.

Foto: Shutterstock.com