Clipe grele pentru Jessica Alba: Tatal ei a fost diagnosticat cu cancer tiroidian

1
De Maria Constantin
11 feb. 2021

Tatal actritei este bolnav de cancer si a inceput radioterapia. El s-a refacut recent dupa ce a fost infectat cu Covid-19.

Momente grele pentru Jessica Alba. Actrita in varsta de 39 de ani a dezvaluit duminica faptul ca tatal ei, Mark Alba, are cancer tiroidian si face radioterapie.

Pe langa anuntul facut, vedeta a postat si o inregistrare video amuzanta, in care dansa cu tatal sau in casa. „Tata va invinge cancerul”, a scris Jessica, adaugand doua hashtaguri motivationale: „let’s go” si „you got this”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Multe celebritati i-au transmis cele mai bune ganduri actritei, asigurand-o de toata sustinerea lor, scrie People. Printre acestea s-au numarat Gabrielle Union, care a scris: „Poti s-o faci”, si Mindy Kaling, care i-a transmis o serie de emoji in forma de inimioare.

„E greu sa-l rapuna ceva pe Mark”

In weekend, compania de imobiliare detinuta de Mark Alba a anuntat ca, pe langa cancerul de tiroida, acesta a fost diagnosticat si cu Covid-19 si s-a vindecat. „Chiar e ceva foarte personal. Asa ca au aparut lucruri mai importante decat afacerile. Ca o familie si ca echipa, ne-am confruntat cu probleme de sanatate, iar unii dintre noi au avut Covid si s-au vindecat”, se arata intr-un mesaj scris langa o imagine in care Mark arata o cicatrice pe gat.

„Mark, in special, s-a luptat cu Covid-19 si cancerul de tiroida (acesta e motivul pentru care isi arata cicatricea de pe gat) in ultimele luni si va face chimioterapie in curand pentru a se vindeca”, continua mesajul.

Jessica Alba: ā€žAm avut nevoie de multa terapie ca sa trec peste criticile altor femei care imi spuneau ca nu sunt o mama bunaā€

Compania imobiliara a mai anuntat ca Mark Alba este „increzator si se simte foarte bine acum”. „E greu sa-l rapuna ceva pe Mark”, se arata in postarea citata.

„Ii uram capitanului nostru toate cele bune in timp ce el isi va ingriji sanatatea in urmatoarele saptamani. Ramaneti pe contul de Instagram @markdalba – il vom incuraja sa ne tina la curent!”, se incheie postarea.

Foto: Shutterstock.com