Care este cea mai grea parte a „meseriei de parinte“ pentru Jessica Alba

1
De Maria Constantin
19 feb. 2022

Vedeta a vorbit despre experienta sa de mama si despre partea cea mai complicata a cresterii copiilor.

Jessica Alba are doua fiice – Honor Marie, in varsta de 13 ani, si Haven Garner, in varsta de 10 ani – si un fiu, Hayes Alba, in varsta de patru ani cu sotul ei, Cash Warren. Asa ca stie foarte bine cum e sa cresti copii in ziua de azi.

Actrita in varsta de 40 de ani a aparut in cel mai recent episod al podcastului „Dear Media’s Raising Good Humans”, unde a discutat despre experienta sa in cresterea adolescentilor si a unui baietel si a dezvaluit care i se pare cea mai grea parte a statutului de parinte.

Nimic nu e prea mult

Vedeta a marturisit ca i se pare dificil sa nu se implice si sa-si lase copiii sa faca greseli, chiar daca stie ca acestea sunt erori din care ei invata, relateaza People. „Asta e cea mai grea parte din a fi parinte, sa le permiti copiilor tai sa faca o greseala si sa stii cand le va fi prea greu sau cand va fi prea mult pentru ei. Dar pana la urma cred ca nimic nu e prea mult”, a spus ea.

De ce a renuntat Jessica Alba la actorie cand era la apogeul carierei

„Dar imi place, nu sunt greseli, sunt lectii, si trebuie sa treaca prin ele si prin provocari, fiindca sunt menite sa le arate cealalta fata a monedei. Asa ca, da, e imposibil. Asta e un lucru cu care sigur ma descurc greu”, a adaugat actrita in varsta de 40 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Trei copii si diferentele dintre ei

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jessica Alba (@jessicaalba)

Jessica Alba a vorbit si despre diferentele de dezvoltare dintre cei trei copii ai sai, in special ale fiicelor sale de 13 si 10 ani. Ea a spus ca nevoile emotionale si intelectuale ale lui Honor difera de cele ale lui Haven, explicand ca fiica sa cea mica se afla la inceputul schimbarilor hormonale pe care sora sa mai mare le-a traversat.

„Sunt in etape foarte diferite. Si mai au un fratior de doar patru ani. E tare dragut si vrea doar sa se joace”, a spus vedeta.

Foto: Instagram/@jessicaalba