Tinder a dezvaluit care e cel mai bun moment de a folosi aplicatia

tinder
1
De Roxana Dobrita
9 dec. 2018

… si cea mai populara luna pentru a intra pe Tinder nu e deloc cea la care poate te astepti.

Tinder a dezvaluit primele statistici oficiale legate de cum a fost folosita aplicatia pe parcursul anului 2018 si prima concluzie pe care o putem trage este ca… suntem destul de banali.

De la cele mai populare gif-uri, la piesele cele mai folosite in biografiile utilizatorilor, se pare ca cel mai mult ne obsedeaza serialul Friends, emoji-ul pizza si Drake.

Year In Swipe, raportul anual Tinder, a analizat conturile celor 50 de milioane de utilizatori la nivel global si a impartit informatiile pe tari.

Asa aflam ca in State, Marea Britanie si Australia, gif-ul „How You Doin’?” din Friends ramane cea mai populara replica de deschidere a conversatiei, in vreme ce in Brazilia, Spania, Franta, Germania, Rusia, India, Japonia si Coreea de Sud gif-ul cu vulpea care face cu mana a ocupat locul de frunte.

In My Feelings, piesa lui Drake, a fost cea mai prezenta in biografiile utilizatorilor, iar printre emoji-urile cele mai populare se numara pizza, berea, cateii si vinul.

De asemenea, calatoriile au aparut cel mai des la capitolul hobby-uri, iar cele mai multe swipe-uri (atat de la barbati, cat si de la femei), au fost primite de catre utilizatorii cu tag-ul „antreprenor”.

Ce inseamna asta?

Practic ca inca ne mai lasam pacaliti de oameni care locuiesc cu parintii, cumpara un bitcoin o data si cred ca asta ii face oameni de afaceri.

Lucrul cu adevarat surprinzator insa a fost momentul cand cei mai multi utilizatori folosesc aplicatia: lunea la ora 9PM. Sa fie oare pentru ca ne simtim mai productivi in ceea ce priveste viata noastra sentimentala la inceput de saptamana?

Daca obisnuiai sa intri pe Tinder joi seara, incercand din rasputeri sa-ti organizezi niste intalniri pentru week-end, afla ca succesul nu se obtine astfel. Trebuie sa pui osul la munca de luni, cand se dovedeste ca toata lumea e online.

Nu-i pierdere, te poti organiza acum din timp pentru Ziua Indragostitilor, care e cea mai populara sarbatoare pe Tinder.

Dar mai e o surpriza in raportul minunat: cea mai populara luna a anului – cea in care cei mai multi utilizatori sunt online. As fi crezut ca e vorba de decembrie, cand suntem toti ametiti 24/7 si disperati dupa un partener pentru Revelion, sau macar septembrie, cand toata lumea se calmeaza dupa o vara torida si incepe sa caute un partener de lunga durata.

Dar nu, cea mai populara luna la nivel global este… august. Iar pe tari, situatia devine si mai ciudata: In UK si Australia cea mai populara luna este martie, iar in Brazilia ianuarie.

Cine mai intelege lumea dating-ului online modern!?

Foto: Instagram – Tezza