Top 3 cei mai infideli barbati din horoscop

zodii infidele
1
De Cristina Tudor
16 apr. 2020

Sunt zodii de barbati carora le place sa zboare din floare in floare, care pacatuiesc nu doar cu gandul, ci trec si la fapte cu prima ocazie.

Care sunt cei mai infideli barbati? Am facut TOP 3 al barbatilor de care trebuie sa te feresti daca iti doresti o relatie serioasa, nu doar partide memorabile de sex.

Zodii infidele. Barbatul Gemeni

Pentru nativii zodiei Gemeni nu exista in dictionar cuvantul „fidelitate”. Ei se indragostesc repede, imediat se aprind, dar la fel de repede trec la urmatoarea. Sunt priceputi la vorbe, stiu exact ce sa spuna ca sa atraga femeile direct in patul lor. Depun eforturi pentru a cuceri, au un sarm irezistibil, insa isi pierd interesul rapid si vor cauta urmatoarea victima. Ranesc fara pic de remuscare.

Barbatul Gemeni este tot timpul la vanatoare. Se plictiseste repede si isi va abandona partenera in detrimentul alteia care i se pare mai sexy.

Zodii infidele. Barbatul Leu

Putine sunt femeile care pot rezista in fata farmecelor unui barbat nascut in zodia Leu. El stie sa atraga atentia fara sa depuna mari eforturi, se considera partenerul ideal si nu se multumeste cu putin, e pasional si extraordinar de periculos. E imposibil sa „domesticesti” un astfel de barbat.

Masculul Leu vrea alaturi femei-trofeu, cu care sa se poata lauda in fata prietenilor. Pentru el sunt prea putin importante sentimentele. Grija mare! Daca te indragostesti de un nativ al acestei zodii risti sa sfarsesti cu inima zdrobita.

Citeste continuarea pe wowbiz.ro

Foto: Unsplash.com