Venus retrograd in Gemeni 2020: aceste 3 zodii vor fi afectate

1
De Mara Ionescu
22 mai 2020

Ca si cum vietile noastre amoroase nu ar fi suficient de tensionate in aceasta perioada, o alta provocare va pune la incercare intelegerea si armonia din cuplu. 

Aceste 3 zodii vor fi cele mai afectate de Venus retrograd in Gemeni 2020. Oare te regasesti si tu pe lista?

Venus a intrat in faza retrograda incepand cu 13 mai si urmeaza 6 saptamani lungi de probleme legate de dragoste, relatii si chiar bani.

Nicio zodie nu va scapa de efectele foarte personale ale acestei faze retrograde, dar unii dintre noi vor simti mai puternic efectele.

Astrologie: 5 zodii de barbati care se grabesc sa se casatoreasca

Iata cum va arata horoscopul cu Venus retrograd in Gemeni 2020 si care vor fi cele mai afectate zodii:

Gemeni

De-a lungul intregii perioade retrograde, Venus se va afla in casa Gemenilor, deci nativii zodiei vor simti acest lucru la modul cel mai direct si mai personal. Insa, dupa aceasta tranzitie, Gemenii vor avea oportunitatea sa-si schimbe complet identitatea. 

Vor putea renunta la tot ceea ce este invechit si care nu le mai este de folos. Vor avea probleme legate de felul in care ii iubesc si pretuiesc pe cei din jurul lor, dar si de felul in care isi doresc sa fie iubiti si apreciati. Nu e un drum usor, dar la capatul lui asteapta o persoana transformata complet. 

Rac

Pregateste-te pentru o calatorie lunga in subconstient. Iti vei intalni emotiile, credintele si tiparele despre dragoste si despre lucrurile pe care le pretuiesti. Venus retrograd te va face sa renunti la un comportament toxic sau sa indepartezi o persoana care iti provoaca rau. 

Ele sunt cele 3 zodii infidele in timpul distantarii sociale

Este timpul sa faci o calatorie in adancul universului tau emotional. Iti vei analiza cu atentie problemele, ceea ce este greu de facut. Dar aceasta este o calatorie a vindecarii, asa ca merita tot efortul.

Sagetator

In urmatoarele 6 saptamani, viata ta sentimentala va fi analizata in detaliu. Iti vei regandi obiceiurile, alegerile pe care le faci si sentimentele. Este momentul in care iti vei analiza tiparele din relatiile trecute si vei renunta la cele care nu iti mai sunt de folos. 

Astrologie: Zodii care isi spioneaza partenerii de cuplu in carantina

Rezolva aceste probleme pas cu pas, dar sa stii ca orice decizie importanta pe care o vei lua in aceasta perioada nu va fi de durata. Asteapta ca aceasta perioada retrograda sa ia sfarsit, inainte de a merge mai departe.

Foto: Unsplash.com