6 zodii care iubesc din toata inima. Sentimentele lor sunt intense!

1
De Daniela Mitran
17 dec. 2019

Cand vine vorba de dragoste, unele persoane parca au fost atinse de sageata lui Cupidon! Iubirea este importanta pentru ele, iar acest lucru se vede in fiecare actiune si gest al lor.

Te-ai gandit ca nu doar zeul atractiei si al afectiunii este responsabil pentru cele mai frumoase povesti de dragoste? Astrele joaca si ele un rol important in viata amoroasa. Exista zodii care iubesc din toata inima, iar actiunile lor le tradeaza foarte usor.

6 zodii care iubesc din toata inima

Sentimentele pe care le au sunt profunde si puternice. In mod sigur nu pot fi contestate, iar gesturile pe care aceste zodii le fac demonstreaza ca astrele pun pret pe viata sentimentala.

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur se afla in topul listei cu zodiile care iubesc profund. Cand vine vorba de dragoste, pentru ele este totul sau nimic. Nu accepta jumatati de masura si in niciun caz nu isi doresc in viata lor persoane care nu sunt capabile sa aiba sentimente curate. Nu le plac jocurile, nu le plac exagerarile si nu le place sa fie pacalite. Taurii iubesc din toata inima, asa ca nu vor accepta pe cineva care nu isi doreste sa se dedice vietii sentimentale. Cum se comporta aceste persoane cand iubesc intens? Persoana iubita va fi cea mai rasfatata, cea mai alintata si cea mai frumoasa din viata lor.

Leu

Persoanele nascute in zodia Leu iubesc aproape la fel de intens ca cele nascute in zodia Taur. Cand vine vorba de viata amoroasa, un lucru este cert: este totul asa cum isi doresc sau deloc. Nu exista jumatati de masura, nu iarta greselile foarte usor si nu se lasa pacalite. Dragostea este foarte importanta pentru ele. Isi doresc stabilitate, insa totul porneste de la incredere. Asumarea este esentiala pentru orice nativ al zodiei Leu, motiv pentru care nu renunta asa usor la persoana pe care o iubesc.

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni au tendinta sa idealizeze ideea de a avea o relatie. Insa totul este diferit in momentul in care au pe cineva alaturi. Se pot indragosti usor, insa modul in care isi exprima sentimentele nu este mereu unul sanatos. Desi iubesc din toata inima, gesturile lor nu sunt mereu intelese. Sunt momente in care actioneaza intr-un mod care nu e corect fata de relatie. Si mai sunt momente in care considera ca totul trebuie sa pice pe umerii lor.

Scorpion

Tot ceea ce tine de Scorpioni este intens. Nu exista jumatati de masura in cazul persoanelor nascute in aceasta zodie, mai ales atunci cand vine vorba de viata sentimentala. Relatia cu ele este o adevarata aventura din toate punctele de vedere. Iubesc profund, au sentimente puternice, exprima tot ce gandesc si uneori comportamentul lor poate fi exagerat. Odata ce se indragostesc, nu isi pot imagina viata fara persoana iubita.

Berbec

Persoanele nascute in zodia Berbec iubesc din toata inima. Iubesc cu patos, iubesc intens si nu renunta foarte usor la persoana pe care o considera importanta in viata lor. Insa ele pot deveni periculoase in momentul in care se simt tradate. Daca au puterea sa treaca cu vederea multe greseli, cel mai greu le este sa accepte ca partenerul de cuplu nu este ceea ce pare. Nativii Berbec se pot transforma in adevarati detectivi cand stiu ca persoana iubita a calcat stramb.

Sagetator

Despre persoanele nascute in zodia Sagetator se spun foarte multe lucruri. Sunt incapatanate si isi deschid greu inima in fata cuiva. Insa nu tot ce se spune despre ele este adevarat. Atunci cand iubesc din toata inima, aceste persoane sunt capabile sa faca mari sacrificii. Ele trec pe locul doi, iar focusul lor este asupra relatiei. Au si momente in care actiunile lor pot rani persoana pe care o iubesc.

Foto: Getty Images.