Cum se va schimba stilul lui Meghan Markle dupa distantarea de Familia Regala?

1
De Mara Ionescu
17 ian. 2020

Cu siguranta ca hotararea Printului Harry si a sotiei sale, Meghan Markle, de a se distanta de Familia Regala a uimit intreaga lume. 

Dar printre multele intrebari pe care le ridica aceasta decizie este si aceasta: ce impact va avea retragerea lui Meghan Markle din Familia Regala asupra garderobei sale? Acum ca se distanteaza de Regina, cine ii va finanta garderoba?

In vreme ce multe intrebari raman inca fara raspuns, un lucru este sigur: rochia de nunta unicat a lui Meghan va ramane in continuare in proprietatea sa.

Iti poti cumpara si tu fusta office superba purtata de Meghan Markle in prima aparitie din 2020

Rochia de matase organica Givenchy a fost expusa la Castelul Windsor in octombrie 2018. Parte a expozitiei A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex, rochia va fi depozitata acolo unde va dori Meghan, dupa cum a declarat pentru revista People Caroline de Guitaut, curatorul expozitiei: “Depinde de hotararea Ducesei, pentru ca rochia ii apartine si ea va trebui sa hotarasca ce se intampla cu ea”.

In ceea ce priveste restul garderobei sale, care include creatii de la case de moda prestigioase, cum ar fi Givenchy, Stella McCartney, Erdem si Oscar de la Renta, probabil ca Meghan va pastra tot ce a fost achizitionat pentru aparitiile regale. Dar ramane de vazut daca viitoarele achizitii vor fi finantate in continuare de catre Printul Charles, tatal Printului Harry.

Atat Meghan, cat si Kate primesc buget pentru vestimentatie de la printul Charles

In acest moment, Meghan, la fel ca si Kate Middleton, primeste un buget pentru vestimentatie din partea printului Charles. Dar pentru ca Harry si Meghan isi doresc sa devina independenti din punct de vedere financiar, inca nu se stie cine va plati viitoarele achizitii.

In ultimele saptamani se pare ca Meghan a inceput sa reduca costurile garderobei sale, purtand haine mai putin scumpe, create de Reiss si Massimo Dutti. Insa, potrivit estimarilor, bugetul sau de achizitii vestimentare pe 2019 a fost de aproximativ 124.000$ si a fost cheltuit pe 169 de piese, fiecare avand un pret mediu de 992$.

Ce produse foloseste Meghan Markle pentru a avea par lung si des

Cuplul a declarat ca isi va imparti timpul intre America de Nord si Marea Britanie. Recent, cei doi au petrecut o vacanta de 6 saptamani in Canada, in perioada sarbatorilor de iarna. Inca nu se stie daca se vor stabili in Canada, tara in care Meghan a locuit timp de 6 ani. Un lucru ramane sigur: Regina Mama va ramane fidela designerilor sai.

Foto: Getty Images.